Jennifer Lopez a fost abuzata de fostii iubiti! Afla detaliile!

Jennifer Lopez a fost abuzata de fostii iubiti! Afla detaliile!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Jennifer Lopez este una dintre cele mai talentate si senzuale artiste internationale, care de fiecare data pozeaza intr-o adevarata "femme fatale", fiind puternica si increzatoare in fortele proprii. Ai putea jura ca niciun barbat nu ar indrazni sa o raneasca vreodata pe J.Lo, nici macar verbal!

Ei bine, cantareata in varsta de 45 de ani a facut niste dezvaluiri socante in noua ei carte autobiografica, "True Love". Ea a recunoscut ca, in trecut, a avut foarte mult de suferit din cauza mai multor fosti iubiti, care ar fi abuzat-o! Nu sexual si nici fizic, ci verbal si emotional! "Nu am avut niciodata ochii invinetiti sau buza sparta, dar am avut parte relatii in care m-am simtit abuzata emotional si verbal. Stiu cum este atunci cand simti ca, pur si simplu, ti se rupe sufletul in mii de bucati din cauza felului in care te trateaza omul pe care il iubesti. Si de fiecare data cand inchizi ochii in fata unui astfel de comportament, e ca si cum ai spune: Este ok ce se intampla". Greu de crezut, mai ales cand aceste declaratii vin din partea lui J.Lo, care nu pare deloc genul de femeie care sa suporte asemenea tratamente din partea nimanui. 

De asemenea, Jennifer a mai marturisit ca a suferit extrem de mult dupa despartirea de actorul Ben Affleck, ea recunoscand ca el a fost primul barbat care i-a frant inima. Din fericire, nu a durat mult pana cand Marc Anthony, tatal copiilor ei, a aparut in viata sa. Dar chiar daca Jennifer a sperat ca Marc va fi barbatul alaturi de care isi va petrece tot restul vietii, soarta a avut alte planuri pentru cei doi. "Cei care nu ma cunosteau foarte bine, puteau sa jure ca viata mea era minunata. Aveam un sot si doi copii frumosi, faceam parte din juriul emisiunii American Idol, single-ul meu "On the floor" ajunsese pe pe primele locuri in topurile muzicale din intreaga lume. Insa viata mea nu era deloc perfecta. Relatia mea cu Marc se destrama vazand cu ochii. Mi-a spus la un moment dat: "Nu sunt fericit. Sunt in continuare aici pentru ca avem o familie, dar nu mai sunt deloc fericit". Am simtit cum lumea se prabuseste. Facusem tot ce mi-a stat in putinta ca sotie, ca femeie, ca partenera de viata, ca mama a copiilor lui. Relatia mea se destrama, iar eu eram de-a dreptul terifiata [...] Chiar daca am hotarat de comun acord sa ne despartim, in adancul sufletului meu, imi doream ca el sa lupte pentru noi, pentru familia noastra. Pe 15 iulie 2011 am anuntat public ca divortam. A fost cea mai grea zi din viata mea".  

Cu toate acestea, Marc Anthony si Jennifer Lopez au ramas in relatii bune, artista marturisind pentru publicatia People ca fostul ei sot a sustinut-o in momentul in care a aflat ca are de gand sa publice o carte despre viata ei. Reactia lui in momentul in care a citit ce a scris Jenny despre mariajul esuat? "A citit tot si mi-a spus: Wow... nu stiam ca ti-a fost atat de greu", a marturisit J.Lo.

Tu ce parere ai despre dezvaluirile lui Jennifer Lopez? Te-ai fi asteptat ca artista sa aiba un trecut amoros atat de tumultos?  

Foto: Splashnews

Articolul urmator
Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu o boală incurabilă! Ce face și cum se simte acum
Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu o boală incurabilă! Ce face și cum se simte acum
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?
Incepe quiz
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.