Jessica Alba recunoaste: Mi-am facut angajatii sa planga!

Jessica Alba recunoaste: Mi-am facut angajatii sa planga!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Credeai ca Jessica Alba, cu al sau chip angelic, este inofensiva? Inca o dovada ca aparantele pot insela amarnic! Pe langa o cariera impresionanta in cinematografie, actrita a pus in urma cu cativa ani si bazele companiei Honest, careia i se dedica zilnic, trup si suflet.

Avand in vedere ca aceasta afacere ii aduce miliarde de dolari in conturi (in 2014, veniturile companiei au fost evaluate la 1 miliard de dolari) este si normal ca vedeta sa nu accepte nici cea mai mica greseala din partea angajatilor sai. 

Intr-un interviu acordat publicatiei More Magazine, Jessica a recunoscut ca este atat de exigenta cu subalternii sai, incat de multe ori ajunge sa ii faca sa planga! "Sunt adepta "metodei zaharelului", insa trebuie sa recunosc ca in mare parte mizez foarte mult pe metoda "biciului" atunci cand discut cu ei (angajatii sai). Sunt foarte directa. Am facut multi oameni sa planga, insa am grija sa le reamintesc de fiecare data ca nu am nimic personal cu ei. Le explic ca afacerile sunt afaceri si ca totul trebuie sa functioneze ca pe roate. Tocmai de aceea nu accept nicio greseala. Am invatat totusi sa ma mai temperez", a dezvluit Jessica. Cine ar fi crezut ca in spatele zambetului dulce si privirii inocente, se ascunde, de fapt, o femeie autoritara, in vocabularul careia nu exista propozitia "Am gresit"?

Se pare insa ca aceasta fire autoritara a Jessicai este responsabila pentru succesul companiei "Honest", a carei valoare a fost estimata acum un an la 1 miliard de dolari. De altlfel, luna trecuta Forbes a dezvaluit ca intreaga avere a Jessicai se ridica la peste 200 milioane de dolari, ea fiind inclusa pe aceasta cale in topul celor mai bogate femei independente ale Americii. 

Te-ai fi asteptat ca Jessica sa fie atat de exigenta cu angajatii sai?

Foto: The Honest Company

Articolul urmator
Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”
Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.