Julia Roberts, nemachiata in noua campanie Givenchy!

Julia Roberts, nemachiata in noua campanie Givenchy!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

La 47 de ani, Julia Roberts da dovada de curaj, acceptand sa apara fara niciun pic de machiaj si fara retusuri in Photoshop, in noua campanie Givenchy. Timpul nu pare sa fi trecut peste actrita care a devenit celebra in urma rolului sau din filmul "Pretty Woman". 

Riccardo Tisci, directorul artistic al casei Givenchy, s-a declarat cucerit de frumusetea naturala a Juliei, precum si de feminitatea si senzualitatea pe care aceasta o emana. El spune ca pentru campania de primava-vara 2015 Givenchy, si-a dorit ca actrita sa aiba un look "intelectual, mult mai serios si foarte pur", tocmai de aceea i-a propus vedetei sa pozeze cat mai natural. Nu este prima data cand Julia Roberts colaboreaza cu designerul preferat al vedetelor, ea purtand o superba creatie Givenchy la decernarea premiilor Oscar, de anul acesta.  

Tisci a recunoscut intr-un interviu acordat publicatiei Style.com, ca a avut inima stransa in momentul in care i-a propus actritei sa fie imaginea noii colectii Givenchy fiindca i-a fost teama ca aceasta va refuza. "Am ramas socat, intr-un sens pozitiv! De obicei, ea este destul de reticenta cand vine vorba de sedinte foto fashion sau coperti de revista. Am ramas placut surprins in momentul in care a acceptat sa fie imaginea noastra", a declarat Riccardo Tisci.

Fotografiile alb-negru, in care Julia isi etaleaza chipul lipsit de orice urma de machiaj, contrasteaza cu look-ul glam pe care aceasta l-a adoptat in decursul ultimilor 4 ani, in campaniile Lancôme.

Cu machiaj sau fara, un lucru este cert: la aproape 50 de ani, Julia Roberts, arata la fel de bine ca in tinerete! Esti de acord cu noi?

Foto: Instagram, Splashnews

Articolul urmator
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Esti dependenta de machiaj?
Incepe quiz
Esti dependenta de machiaj?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.