Kim Kardashian a dezvaluit sexul viitorului sau copil!

Kim Kardashian a dezvaluit sexul viitorului sau copil!

Eugenia Dinescu, redactor

Este oficial: Kim Kardashian si Kanye West vor fi parintii unui baietel! Insarcinata in al doilea trimestru, starleta in varsta de 34 de ani le-a dezvaluit celor 36.9 milioane de fani de pe Instagram sexul viitorului copil, chiar de Ziua Tatalui.  Fratiorul lui North West urmeaza sa vina pe lume la sfarsitul lunii decembrie, dar Kim se afla deja in culmea fericirii.

 “Momente pretioase precum acesta cand calatorim cu tine in turneu sunt motivele pentru care traiesc”, a scris Kim in mesajul atasat instantaneului in care Kanye ii citeste dintr-o carte de povesti fetitei lor, North. Dezvaluirea sexului celui de-al doilea copil a fost facuta in cadrul aceluiasi mesaj: “Este un tatic atat de bun pentru North si vei fi cel mai bun tatic si pentru fiul nostru, de asemenea!”, spera viitoarea mamica.

Vestea ca autoarea primului volum de selfie-uri este insarcinata  cu un baietel vine la scurt timp dupa ce si-a exprimat indignarea cu privire la toate speculatiile din ultima vreme: “In realitate nu am spus nimanui sexul copilului”, le-a marturisit Kim reporterilor NPR in urma cu doar cateva zile. “Am auzit ca vom avea un baietel. Am auzit ca vom avea gemeni. Am auzit ca nici macar nu sunt eu cea care imi va naste copilul. Am auzit atatea lucruri si cea mai mare parte nici macar nu este adevarata”, a declarat Kim cu putin timp inainte de a face anuntul asteptat de toata lumea.

Kim nu a facut niciodata un secret din faptul ca isi doreste 2 copii, un baietel si o fetita. Se pare ca dorinta i-a fost indeplinita si North West, care tocmai a implinit 2 ani va avea pana la urma un fratior. Totusi, fanii care sperau ca bebelusul ce urmeaza sa vina pe lume va fi numit South vor avea parte de o dezamagire. Intr-un interviu acordat publicatiei NPR, vedeta reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians” a marturisit ca North “are o directie mai buna” decat South, asa ca ramane de vazut cu ce nume ne va surprinde cuplul Kardashian-West de aceasta data.

Ce nume crezi ca va purta baietelul lui Kimye? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.