L-a parasit printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce a aflat ca are un copil cu o alta femeie

L-a parasit printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce a aflat ca are un copil cu o alta femeie

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Christ Brown ar trebui sa fie spaima femeilor, daca stam sa-i analizam comportamentul. Fostul iubit al Rihannei, in varsta de doar 25 de ani, este violent, gelos, instabil emotional si infidel. Chiar daca artistul nu a ajuns in inchisoare in 2009, dupa ce a batut-o pe Rihanna, cantareata retragandu-si plangerea, rapperul tot a ajuns in spatele gratiilor in 2014 din cauza unor batai de strada la care a luat parte.



Nici pe plan personal lucrurile nu stau mai bine in cazul lui Chris Brown. Acesta s-a impacat si s-a despartit in nenumarate randuri de Karrueche Tran, care a trebuit sa treaca peste infidelitatea artistului si peste iubirea pe care se pare ca artistul inca i-o purta Rihannei. Desi nimic nu parea sa o mai faca pe Karrueche sa se desparta de Chris, un nou zvon aparut in presa de peste Ocean a reprezentat picatura care a umplut paharul: artistul are un copil de 9 luni cu o femeie in varsta de 31 de ani. Karrueche nu a mai stat la discutii cu Brown si a decis sa se desparata de acesta printr-un mesaj pe care l-a postat pe Twitter: "Asculta. Nu pot sa indur mai mult. Mult noroc lui Chris si familiei sale. Nu am nevoie de drame cu bebelusi".



Artistul inca nu a dat nicio declaratie oficiala cu privire la aceste zvonuri insa nu este exclus sa recurga tot la retelele de socializare pentru a-si spune parerea despre cele intamplate.

Aceasta nu ar fi prima data cand rapperul isi spala rufele in public. In luna decembrie a anului trecut, Chris isi acuza iubita tot pe Twitter ca l-ar fi inselat cu Drake in perioada in care el a stat in inchisoare.

Se pare ca in cazul artistului se potriveste de minune expresia "hotul striga hotul". Ramane de vazut daca aceste zvonuri sunt totusi adevarate.

Articolul urmator
Mama Laurei Cosoi a murit fulgerător! Ce mesaj sfâșietor a postat vedeta în online
Mama Laurei Cosoi a murit fulgerător! Ce mesaj sfâșietor a postat vedeta în online
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.