Mesajul lui Keanu Reeves de Sarbatori: cum sa fii un om mai fericit si mai bun!

Mesajul lui Keanu Reeves de Sarbatori: cum sa fii un om mai fericit si mai bun!

Redactor Andreea Baluteanu

Starurile de la Hollywood se intrec sa ne ofere sfaturi despre viata, pe care le respingem de multe ori tocmai din cauza existentei lor privilegiate. In randurile de mai jos, vei descoperi insa un om care a ramas modest, umil, chiar daca a interpretat roluri memorabile la Hollywood si are o avere care ii permite sa nu mai profeseze pentru tot restul vietii sale.

Mesajul lui Keanu Reeves
de sarbatori te va emotiona pana la lacrimi si te va face sa doresti sa fii o persoana mai buna!

Keanu Reeves si lectia sa de viata

Starul peliculei Matrix, cu incasari de sute de milioane de dolari. Un actor respectat la Hollywood, care a stralucit in pelicule cu priza la public. Sex simbol. Sunt numai cateva dintre descrierile pe care i le poti atribui lui Keanu. Ai pierde insa esentialul: omul Keanu!



Putini stiu ca actorul s-a luptat cu depresia mult timp, de-a lungul vietii sale. Daca te astepti insa sa auzi motive precum „nu mai pot trai o viata normala" sau „celebritatea ma bantuie", vei fi dezamagita, pentru ca Reeves are motive mai mult decat intemeiate pentru a se simti defavorizat de soarta.

Necazurile actorului au inceput in copilarie, atunci cand tatal sau l-a abandonat. Desi a crescut cu un singur parinte, a invatat cat de importante sunt visele si ne-a demonstrat ca talentul si increderea in sine te pot propulsa pe cele mai inalte culmi. Dupa succesul inregistrat de Matrix, vestea ca logodnica sa este insarcinata l-a adus in al noualea cer.

Copilul nu a supravietuit insa, iar durerea i-a indepartat pe cei doi indragostiti. Desi s-au despartit, Keanu si Jennifer au ramas prieteni. Tragedia a facut insa ca 2 ani si jumatate mai tarziu, tanara sa inceteze din viata in urma unui accident rutier.

Loviturile sortii nu au contenit si sora sa Kim s-a imbolnavit de leucemie, iar Keanu a sustinut-o constant in lupta pentru viata si a ajutat-o sa supravietuiasca. Din fericire, acum Kim se afla intr-o stare mult mai buna.

Aceste traume ar fi putut dobori orice om, asa ca nu ne miram ca i-au provocat depresia. Actorul a continuat sa lupte si sa reziste cu stoicism, implicandu-se in activitati caritabile care sa ii distraga atentia de la propria nefericire. Cea mai buna dovada ca putem primi o lectie pretioasa de viata chiar de la un actor de la Hollywood? Mesajul pe care Keanu l-a transmis pe reteaua de socializare Facebook!

Mesajul lui Keanu Reeves de pe Facebook: cum sa fii un om mai bun

Iata continutul mesajului pe care Keanu Reeves l-a postat pe Facebook pe 15 decembrie, in traducere adaptata:



„Ii vedeti pe oamenii din spatele meu? Se grabesc catre munca si nu sunt atenti la nimic din ceea ce se intampla in jurul lor. Cateodata suntem atat de prinsi de ceea ce se intampla in viata noastra, incat uitam sa apreciem frumusetea ei. Ca niste zombi. Ridica privirea din pamant si scoate-ti castile din urechi. Saluta pe cineva sau imbratiseaza o persoana care sufera. Ajuta un om! Trebuie sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Oamenii nu stiu, dar am suferit de depresie acum cativa ani. Nu am spus insa nimanui. A trebuit sa lupt singur impotriva depresiei. Persoana care ma impiedica sa fiu fericit eram eu insumi. Fiecare zi este pretioasa, tratati-o ca atare. Maine nu este o certitudine, asa ca traieste astazi! Sper sa distribuiti aceasta postare si sa impartim cu totii dragoste de aceste sarbatori".

Mesajul lui Keanu a fost intr-adevar distribuit de peste 150 000 de persoane si a primit peste 250 000 de aprecieri. Tu ce parere ai despre cuvintele sale? Consideri ca poti fi mai fericita si mai buna, alegand sa duci o viata in care nu mai esti doar trist spectator, ci participant activ si implicat?

Surse foto: blogs.indiewire.com, facebook.com, telegraph.co.uk

 

Articolul urmator
Florin Piersic Jr. a mărturisit de ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani. „El nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu
Florin Piersic Jr. a mărturisit de ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani. „El nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.