Miley Cyrus promoveaza dresuri

Miley Cyrus promoveaza dresuri

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Italienii o iubesc pe Miley Cyrus! Cunoscuta companie italiana producatoare de lenjerie intima, Golden Lady, au ales-o pe controversata vedeta pentru a fi imaginea noii colectii de dresuri. Asa a ajuns artista sa pozeze aproape dezbracata, in cele mai incitante desuuri, tinand in brate fie un urs mare de plus, fie un balon imens sub forma de inima.

Miley Cyrus, care nu s-a sfiit niciodata sa apara in fata publicului in cele mai sumare costumatii (nu uitam de costumatia pe care a purtat-o in urma cu 2 ani la premiile VMA ) si nici de aceasta data nu face exceptie! Fara indoiala, vedeta de 21 de ani se simte in elementul ei in fara camerei de filmat. In spotul publicitar, Miley promoveaza dresurile cum stie ea mai bine: dansand provocator si unduindu-se lasciv pe un pat sau pe capota unui Cadillac. Aceste scene nu sunt necunoscute celor care sunt nelipsiti de la concertele sale!  La finalul clipului, Miley decide sa is idea jos sutienul, ramanand doar intr-o pereche de ciorapi rosii.

De ce au ales-o italienii de la Golden Lady pe Miley pentru a-i reprezenta? Tocmai din cauza imaginii sale controversate! Acestia au numit-o pe vedeta "un adevarat idol pentru cei tineri, un trendsetter", si nu in ultimul rand, "un personaj libertin, care are curajul sa gandeasca diferit". Pe langa aceste calitati, reprezentantii companiei nu au trecut cu vederea nici succesul lui Miley in social media. Pe Twitter, vedeta are peste 18 milioane de fani, in timp ce pe Instagram o urmaresc mai mult de 13.6 milioane de persoane.

Foto: Goldenlady

Articolul urmator
Cum arată vila de aproximativ 1 milion de euro a Andreei Bălan! A investit ani de zile pentru a o face casa visurilor ei
Cum arată vila de aproximativ 1 milion de euro a Andreei Bălan! A investit ani de zile pentru a o face casa visurilor ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.