Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Keanu Reeves la 49 de ani

Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Keanu Reeves la 49 de ani

Roxana Pana

Faimos datorita filmelor precum Matrix, Sweet November sau Constantine, Keanu Reeves a fost unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood, avand o armata de fane care ii urmarea cu sufletul la gura fiecare rol.

Insa, se pare ca faimosul actor nu mai este atat de interesat de aspectul sau, avand in vedere aparitiile sale neingrijite din ultima perioada. Aflat in Canada, pentru Festivalul de Film de la Toronto, Keanu nu mai are nimic din aura unui star hollywoodian. Pe langa faptul ca s-a ingrasat destul de mult, parul lung si barba mare ii transforma look-ul intr-unul foarte neglijent.

 keanu  keanu2

Nici tinuta aleasa nu l-a avantajat, Keanu optand pentru un costum negru, un tricou tot de culoare neagra si o pereche de pantofi casual. Cu toate acestea, trebuie sa remarcam ca actorul a suferit o schimbare in bine, comparativ cu perioada in care era fotografiat dormind pe banci sau iesind pe strada cu tinute demne de un om al strazii.

Tu ce parere ai despre schimbarea lui Keanu Reeves?

Articolul urmator
Cum arată casa de la țară a lui Puya. "Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale te țin 100 de ani"
Cum arată casa de la țară a lui Puya. "Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale te țin 100 de ani"
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Oana (anonim)
    15 septembrie 2013 20:08

    Mie mi se pare ca arata ca un om normal la varsta asta..chiar nu inteleg care e problema..nu mai aveati pe cine sa barfiti?

    Alma (anonim)
    15 septembrie 2013 02:02

    Sincer, nici eu nu inteleg reclama de ,,inedit" al acestui articol... Keanu Reeves e cunoscut ca fiind unul dintre cei mai ,,down to earth" actori de la Hollywood, care merge cu metroul si locuieste intr-un mic apartament. Sa ne amintim turnurile tragice pe care le-a luat viata lui personala (parasit de tata, si-a pierdut prietenul cel mai bun intr-un accident, sora lui s-a luptat ani de zile cu leucemia, i s-a nascut o fetita fara suflu, si-a pierdut iubita intr-un accident de masina...), toate punandu-si amprenta asupra personalitatii si look-ului sau. E un tip nostalgic si singuratic... Ar fi fost culmea sa arate ca Lil Wayne, nu?

    M. (anonim)
    15 septembrie 2013 01:01

    Ultimul set de 2 foto, alea de 'om al strazii'? Sunt din perioada cand se filma pt 47 Ronin. Google si tu si-o sa pricepi. Fotografiile de la Toronto din sapt. asta? Chiar nu inteleg care-i problema ... mai ales ca omu' poarta genul asta de tinuta (costum de lux+tricou+ghete nubuck) de 20 ani, cu usoare variatiuni pe tema.

    M. (anonim)
    15 septembrie 2013 00:12

    de unde-ai copiat articolul, Roxana mama, din The Daily Fail ?

    anca
    14 septembrie 2013 23:11

    oo nu...zici k e popa! :( :|