O lasa sa moara in aceeasi zi in care a decedat si mama ei! Afla noutatile despre fiica lui Whitney Houston!

O lasa sa moara in aceeasi zi in care a decedat si mama ei! Afla noutatile despre fiica lui Whitney Houston!

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa tragica veste ca unica fiica a lui Whitney Houston se afla in stare de coma si infirmarea declaratiei emise de autoritati conform careia ea ar fi fost deja deconectata de la aparatele care o tineau in viata, TMZ.com reporteaza ca rudele lui Bobbi Kristina au luat in cele din urma decizia de a intrerupe aparatele care ii mentineau functiile vitale. Cele doua familii, Brown si Houston, au hotarat ca data la care Bobbi Kristina va fi deconectata de la aparate sa fie una simbolica, marcand aceeasi zi in care Whitney Houston a incetat din viata, acum 3 ani. 

  

Cissy Houston, bunica materna a lui Bobbi Kristina, a fost cea care si-a dorit ca mama si fiica sa fie legate pentru eternitate in acest fel, conform declaratiei unui apropiat al familiei citat de NY Post. Se pare ca si ceilalti membri ai familiei au fost de acord ca momentul mortii lui Bobbi sa coincida cu cel al mamei sale, din data de 11 februarie 2012, in baia hotelului Beverly Hilton. Dureroasa decizie pare sa fie singurul lucru asupra caruia familiile Brown si Houston “pot ajunge la un acord”, conform aceleiasi surse.

La capataiul Kristinei se afla si alte nume importante din showbiz, precum rapperul Bow Wow, producatorul muzical Jermaine Dupri sau actorul Tyler Perry, si se pare ca doar prezenta acestora poate linisti conflictele dintre cele doua parti: “Sunt persoane respectabile, si niciuna dintre parti nu isi doreste sa se faca de ras in fata lor”, a declarat un apropiat pentru NY Post.

Desi Bobby Brown, tatal Kristinei, spera ca fiica lui sa isi revina din starea de coma in care se afla inca de pe 31 ianuarie, rudele au inteles ca moartea cerebrala a tinerei de doar 21 de ani nu mai permitea niciun miracol. Vestea ca familia se pregateste sa o deconecteze pe Kristina de la aparatele care o tineau in viata vine la scurt timp dupa ce in fata spitalului Emory University din Atlanta, unde fiica lui Whitney este momentan spitalizata, s-au adunat peste 500 de persoane pentru a se ruga si a oferi sprijin emotional familiilor indurerate.


Whitney Houston si Bobby Brown, alaturi de Bobbi Kristina atunci cand aceasta avea doar cativa ani

La sfarsitul lunii trecute, Bobbi Kristina Brown a fost gasita fara suflare, in cada plina cu apa din resedinta sa din Roswell, din statul american Georgia. Bobbi Kristina a fost extrem de apropiata de mama ei si tot mai multe voci considera ca apropierea comemorarii a 3 ani de la decesul lui Whitney ar fi avut un impact extrem de puternic asupra psihicului ei, ceea ce alimenteaza ipoteza unei tentative de suicid pe fondul unei depresii severe. Circumstantele similare modului in care a murit Whitney Houston au trezit imediat suspiciunea autoritatilor americane, care au demarat o ancheta pentru a stabili daca incidentul in urma caruia Kristina a fost gasita fara suflare a fost provocat de o supradoza de droguri. O a doua perchezitie la domiciliu a confirmat prezenta narcoticelor in casa, insa nu s-a stabilit pana in acest moment daca in organismul Kristinei exista urme de droguri.


Bobbi Kristina Brown alaturi de partenerul sau, Nick Gordon

Conform celor mai recente rapoarte emise de autoritati, pe corpul Kristinei au fost observate urme de vanatai, ceea ce a condus la inceperea unei anchete pentru investigarea posibilitatatii ca aceasta sa fi fost victima a violentei domestice. Insa apropiatii partenerului de viata al Kristinei, Nick Gordon, afirma ca vanataile nu sunt altceva decat urmele manevrelor de resuscitare aplicate Kristinei. Desi nu au fost depuse plangeri in acest caz, politia din Atlanta continua sa investigheze ipotezele consumului de droguri si violenta domestica.

Articolul urmator
Nu se știe în presă ce salariu are Andreea Esca, dar s-a aflat ce venituri are fiica ei, Alexia Eram. Cu cât o plătește mama ei la revistă
Nu se știe în presă ce salariu are Andreea Esca, dar s-a aflat ce venituri are fiica ei, Alexia Eram. Cu cât o plătește mama ei la revistă
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.