Povestea de dragoste care a facut inconjurul lumii are un final fericit!

Povestea de dragoste care a facut inconjurul lumii are un final fericit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Poate ca pe majoritatea barbatilor ii deranjeaza atunci cand partenera vrea sa detina controlul intr-o relatie, insa nu este si cazul fotografului rus, Murad Osmann. Iti suna cunoscut numele, nu-i asa? Nici nu e de mirare, avand in vedere ca fotografiile lui au devenit populare in intreaga lume!

Murad Osmann se plimba impreuna cu iubita lui, rusoaica Natalia Zakharova si are grija sa o imortalizeze de fiecare data pe aceasta in timp ce il tine de mana, ghidandu-l spre cele mai spectaculoase orase, obiective turistice si peisaje din lume.

Asa a luat nastere, pe Instagram, proiectul Follow me. Este imposibil sa nu fi vazut cel putin o imagine cu fata care-si tine de mana iubitul, conducandu-l spre cele mai frumoase colturi ale lumii. Cu siguranta multi cunoscuti au incercat sa copieze ideea fotografiilor lor, insa foarte putini cunosc povestea celor doi indragostiti.  

Murad Osmann s-a nascut in anul 1985 in Dagestan, Rusia si si-a descoperit pasiunea pentru fotografie inca din copilarie, cand si-a dat seama ca spre deosebire de multi copii de varsta lui, el este mult mai creativ si observa lucruri pe care altii le ignorau cu desavarsire. El a devenit cunoscut pe intregul mapamond inca din luna octombrie a anului 2011, cand a publicat pe contul lui de Instagram o poza facuta cu iPhone-ul in care o femeie misterioasa, care statea cu spatele la aparat, il tinea de mana.

Murad spune ca Natalia (jurnalista, actrita, prezentatoare tv si editor sef al site-ului www.bedgoody.ru) a fost cea care l-a inspirat in crearea proiectului "Follow me". De altfel, povestea lor are insa un inceput destul de amuzant: satula de faptul ca iubitul ei se oprea peste tot pentru a face cat mai multe poze, Nataly l-a apucat de mana si l-a tras dupa ea in speranta ca acesta va lasa deoparte aparatul foto. Insa gestul ei nu l-a oprit pe Murad sa nu imortalizeze chiar si momentul in care Nataly l-a luat de mana. Mai in gluma, mai in serios, el a postat fotografia pe Instagram, iar restul e istorie!

Aprecierile au aparut la scurt timp, in prezent contul de Instagram al lui Murad Osmann avand peste 1.360.000 de fani si drept bonus, foarte multa popularitate. Barbatul a continuat sa faca alte fotografii de acest tip si aproape ca nu exista coltisor din lume pe care cei doi sa nu fi pasit. "Poate ca pare ca avem destul de mult timp liber, insa noi calatorim doar cate 3 sau 4 zile din cauza programului extrem de aglomerat pe care amandoi il avem. Fotografiile au fost facute initial cu iPhone-ul si editate intr-un program de pe telefon. Acum iau dupa mine un adevarat echipament foto si incerc sa editez imaginile cat mai putin", a declarat Murad pentru MailOnline.



Avantajul de a fi iubita unui fotograf? Ai parte de o cerere in casatorie inedita! In cursul zilei de ieri, Murad a postat tot pe Instagram momentul in care i-a oferit Nataliei inelul de logodna. In fotografie, barbatul ii ofera Nataliei, care bineinteles apare tot cu spatele la camera, inelul de logodna. Raspunsul ei? Un DA hotarat, urmat de multe felictari din partea celor care urmaresc activitatea celor doi pe platforma de socializare.


Tu ce parere ai despre povestea celor doi indragostiti? Te numeri printre fanii proiectului "Follow me"?

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?
Incepe quiz
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.