Rihanna isi schimba profesia?! Puma a angajat-o!

Rihanna isi schimba profesia?! Puma a angajat-o!

Eugenia Dinescu, redactor

Sfarsitul de an aduce vesti bune pentru adeptele stilului sport-chic! Dupa ce a primit titlul oficial de Fashion Icon al anului, Rihanna fost numita noul director de creatie al brandului Puma, urmand sa supravegheze procesul de productie al liniei de articole sportive feminine. Incepand cu luna ianuarie, Rihanna se va implica atat in procesul de design al noilor produse, cat si in activitati de retail, promovare si comunicare in social media.

  
Rihanna semneaza contractul pentru a deveni noul director de creatie al brandului Puma

RiRi i se va alatura lui Usain Bolt in randul ambasadorilor de brand Puma, sustinand noua strategie de pozitionare a brandului drept un competitor serios al brandurilor rivale, Nike si Adidas. Cantareata in varsta de 26 de ani s-a deplasat deja la sediul Puma din Herzogenaurach pentru a purta primele discutii legate de noile design-uri. Daca Rihanna va aborda colectiile Puma cu aceeasi inspiratie cu care si-a ales outifit-ul pentru intalnire, suntem convinsi ca isi va folosi simtul estetic pentru a aduce un suflu high-fashion in garderoba destinata activitatilor sportive.

Siraguri de perle, pantaloni sport, pantofi creepers - o tinuta all-white exemplara

Directorul general Puma, Bjorn Gulden, a declarat ca “Incheierea contractului cu Rihanna este un pas incredibil pentru Puma. Profilul ei global, carisma si individualitatea, ambitia ei – toate aceste lucruri o fac un ambasador perfect pentru brandul nostru. Avand un portofoliu solid de nume pentru produsele de fotbal, atletism si motosporturi, gasirea unui partener inspirational pentru colectia destinata femeilor era foarte importanta. Rihanna a fost o alegere fireasca pentru noi. Suntem incantati sa o avem ca partener, si suntem entuziasmati de lucrurile ce vor urma”. Se pare ca RiRi va “lucra alaturi de Puma pentru a adapta si inova stiluri clasice Puma, cat si pentru a crea noi stiluri pentru a le adauga in gama de produse Puma”, conform declaratiilor reprezentatilor companiei de articole sportive.


Trendul brandurilor de articole sportive care se transforma in branduri de lifestyle nu reprezinta o noutate, dar nici Rihanna nu este lipsita de experienta pentru postul de director de creatie in domeniul industriei fashion. De cativa ani, aceasta este implicata intr-un parteneriat de succes cu MAC Cosmetics, fiind una din ambasadoarele liniei de produse pentru machiajul buzelor Viva Glam. RiRi ajuta la dezvoltarea paletei de nuante, lansand constant noi versiuni ale rujului, fondurile obtinute din vanzari fiind destinate exclusiv scopurilor umanitare.

Articolul urmator
Viața lui Toto Cutugno a fost marcată de obstacole, dar nimic nu l-a împiedicat să își ducă visul mai departe
Viața lui Toto Cutugno a fost marcată de obstacole, dar nimic nu l-a împiedicat să își ducă visul mai departe
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.