Rihanna pozeaza NUD si declara: Ma excit... dar nu fac sex cu orice tip!

Rihanna pozeaza NUD si declara: Ma excit... dar nu fac sex cu orice tip!

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa Demi Lovato, a venit randul Rihannei sa isi rasfete fanii cu un pictorial incendiar si declaratii de o sinceritate dezarmanta! In timp ce se pregateste pentru lansarea viitorului sau album, cantareata in varsta de 27 de ani a gasit timp pentru a-si pune in valoare farmecul exotic intr-un pictorial realizat in Cuba de celebra Annie Leibovitz pentru revista Vanity Fair.

Desi zvonurile despre relatiile cu barbati celebri o aduc constant pe prima pagina a tabloidelor, RiRi insista ca este singura si nu are nevoie de un barbat pentru a se simti implinita: "Ma simt bine de una singura. Nu imi doresc sa ma deschid in fata nimanui. Am foarte multe lucruri in plan, iar acest aspect nici macar nu ma ingrijoreaza”, spune ea. Dupa despartirea din 2012 de rapperul Chris Brown, Rihanna reuseste totusi sa isi pastreze increderea in viitor si in posibilitatea de a iubi din nou.

Mai mult, se pare ca vedeta stie acum ce isi doreste cu adevarat din partea unui barbat: “Un gentleman extraordinar, cu foarte multa rabdare, va aparea atunci cand ma voi astepta mai putin. Dar nu imi doresc acest lucru acum. Nu pot deveni totul pentru o persoana. Asta este realitatea mea in acest moment”, spune starul R&B. Cu siguranta fanii Rihannei sunt incantati sa auda ca vedeta lor preferata se afirma ca o femeie independenta, insa ne putem gandi la o persoana care nu va fi deloc incantata de aceasta declaratie: Travis Scott.  Desi parea indragostita pana peste cap de rapperul in varsta de doar 23 de ani, entuziasmul lui RiRi pentru Travis pare sa se fi consumat deja, la mai putin de o luna de cand au fost surprinsi sarutandu-se pasional

Chiar daca nu exclude posibilitatea de a se indragosti din nou, se pare ca experienta relatiei de 3 ani pe care a avut-o cu Chris Brown si abuzurile la care a fost supusa i-au dat, surprinzator, mai multa forta si au ajutat-o sa isi recastige respectul de sine: “Din acest motiv nici nu am facut sex sau chiar sa merg la intalniri. Pentru ca nu vreau sa ma trezesc a doua zi si sa ma simt vinovata”. Vedeta recunoaste insa ca “ma excit, doar sunt om, sunt femeie, vreau sa fac sex. Dar ce as putea sa fac – sa gasesc primul tip dragut care imi iese in cale pe care il consider o partida buna pentru o noapte si a doua zi sa ma trezesc simtindu-ma goala pe dinauntru? Nu-mi pot face asta mie insami. Nu pot. Nu este vorba despre faima, ci despre genul de femeie care sunt. Iar acest lucru ma salveaza”, mai spune RiRi.

Totusi, vedeta recunoaste ca acest lucru o face sa se simta singura, dar “am atat de mult de munca incat devin distrasa”, spune Rihanna. “Si ma tem sa ma implic intr-o relatie pentru ca ma simt vinovata sa pretind ca persoana sa imi fie loiala, cat timp nu ii pot acorda nici macar o zecime din atentia pe care o merita. Este pur si simplu realitatea timpului meu, vietii mele, orarului meu”, completeaza ea.

Ramane insa de vazut daca noua atitudine a Rihannei se va reflecta si in mult asteptatul album pe care urmeaza sa il lanseze, "R8", primul dupa o pauza de aproape 3 ani.

Tu ce parere ai despre declaratiile Rihannei? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Te crizezi din orice?
Incepe quiz
Te crizezi din orice?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.