Rihanna rupe tacerea! Uite ce spune despre relatia ei cu DiCaprio!

Rihanna rupe tacerea! Uite ce spune despre relatia ei cu DiCaprio!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fiindca presa a tot speculat ca intre Rihanna si actorul Leonardo DiCaprio ar exista mai mult decat o simpla relatie de prietenie, cantareata a decis sa rupa tacerea si sa lamureasca lucrurile.

Intr-un interviu acordat publicatiei "Hello!", artista in varsta de 27 de ani a negat faptul ca ar forma un cuplu cu ravnitul actor, spre dezamagirea multor fani care inca sunt de parere ca cei doi sunt facuti unul pentru altul. Atunci cand a fost intrebata "Cum ti se pare ca suna Rihanna DiCaprio?", Riri a zambit si a raspuns: "Suna ca si cum ar trebui sa stai departe de bloguri si tabloide, pentru ca reusesc de fiecare data sa induca in eroare".

De asemenea, vedeta a tinut sa specifice ca programul sau destul de aglomerat si solicitant, nu i-ar permite sa se dedice intru totul unei relatii. "Sunt atat de ocupata acum incat chiar nu cred ca as avea cum sa dedic timpul meu unui barbat. Nu mi s-ar parea corect", a marturisit Rihanna, spulberand orice zvon referitor la o posibila relatie intre ea si cel mai ravnit burlac al Hollywood-ului. "Barbatul care si-ar dori sa aiba o relatie cu mine, ar trebui sa poata sa tina pasul cu mine si sa nu se sperie de stilul meu de viata", a mai adaugat cantareata.

Declaratiile Rihannei coincid cu cele ale purtatorului de cuvant al actorului. Acesta marturisea in urma cu cateva saptamani pentru Los Angeles Time ca Leo "este singur de o buna perioada de timp" si ca "se concentreaza asupra carierei sale", el fiind ocupat cu filmarile pentru productia "The Revenant".

In ciuda faptului ca cele doua staruri neaga ca intre ei a luat nastere o frumoasa poveste de dragoste, surse apropiate Rihannei au dezvaluit ca la petrecerea pe care cantareata a organizat-o luna trecuta, cu ocazia zilei sale de nastere, Leo si Riri "s-au sarutat de mai multe ori si au dansat toata noaptea".

Tu ce parere ai despre declaratiile Rihannei?

Articolul urmator
Emil Rengle s-ar căsători și mâine cu iubitul lui de la Vocea României! A făcut mărturisiri sincere despre relația lui
Emil Rengle s-ar căsători și mâine cu iubitul lui de la Vocea României! A făcut mărturisiri sincere despre relația lui
Cu ce personaj interpretat de Leonardo DiCaprio te potrivesti?
Incepe quiz
Cu ce personaj interpretat de Leonardo DiCaprio te potrivesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.