Sandra Bullock a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume!

Sandra Bullock a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nu degeaba a obtinut rolul principal in productia "Miss Congeniality". Sandra Bullock a fost si continua sa fie una dintre cele mai frumoase femei din lume, concluzie la care au ajuns si cititorii publicatiei People! Actrita in varsta de 50 de ani a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, reusind sa surclaseze nume celebre precum Gigi Hadid, Margot Robbie sau Jennifer Lopez.

Inca o data ni se demonstreaza faptul ca frumusetea nu tine cont de varsta. Naturaletea de care Sandra da dovada cu fiecare ocazie, combinata cu o personalitate joviala, au reprezentant factorii care au atras ca un magnet voturile cititorilor inraiti ai revistei People. Te intrebi ce reactie a avut actrita in momentul in care a aflat ca oamenii o considera cea mai atragatoare femeie? Cu modestie si o mica doza de umor, Sandra a marturisit: "Cand am aflat, mi-am spus: "E ridicol!". Nu am anuntat pe nimeni. Eu nu m-am considerat niciodata o femeie de o frumusete incredibila. Nu am fost niciodata o bomba sexy si intr-un fel acest lucru m-a ajutat sa imbatranesc frumos in industrie. Sunt frumoasa in felul meu, asa cum este toata lumea".

De-a lungul anilor, Sandra Bullock a reusit sa ramana bine ancorata la realitate, ea fiind una dintre putinele dive hollywoodiene care a avut curajul sa spuna NU multiplelor operatii estetice, la care alte vedete sunt deja abonate. In ciuda faptului ca i s-a pus in carca o rinoplastie si multe interventii cu botox, actrita a negat de fiecare data aceste speculatii. De atlfel, ea a mai specificat pentru People Magazine ca "adevarata frumusete este tacuta... discreta. Mai ales in acest oras (Los Angeles), unde este atat de greu sa nu iti doresti sa arati precum cineva anume. Nu, mult mai important este sa fii un om bun, sa fii o mama buna, sa stii sa pregatesti bine un pranz si sa lasi pe cineva care pare foarte grabit sa iti taie calea. Eu consider ca oamenii cu adevarat frumosi sunt cei care nu se straduiesc (sa fie frumosi)".

Cand a fost intrebata de catre jurnalistii People ce calitati ar trebui sa aiba o femeie, Sandra a raspuns: "Aceleasi calitati pe care ar trebui sa le aiba un barbat: vulnerabilitate si sinceritate. Bunatatea este o alta calitate importanta, la fel cum este si abilitatea de a face haz de propriul tau necaz atunci cand este cazul". 

Insa chiar daca Sandra Bullock nu se considera cea mai frumoasa femeie din lume, ea fiind de parare ca sora ei mai mica este mult mai atragatoare decat ea, fiul ei de doar 5 ani, Louis, este de alta parere. "Serile trecute l-am bagat pe Louis in pat si i-am spus ca o sa-l iubesc la fel de mult si atunci cand o sa imbatranesc de tot si o sa am chiar si mai multe riduri decat acum. El m-a intrebat de ce am riduri, iar eu i-am raspuns: "Fiindca am ras suficient de mult". Apoi, el mi-a mangaiat chipul si mi-a spus: Nu esti batrana! Esti doar fericita". Noi tindem sa il credem pe cuvant pe Louis. La urma urmei se spune ca opinia unui copil este cea mai sincera!

Pe langa Sandra Bullock, care ocupa prima pozitie in topul celor mai frumoase 200 femei din lume, cititorii People Magazine sunt de parere ca la fel de atragatoare sunt: modelul Gigi Hadid, actrita din "Lupul de pe Wall Street" - Margot Robbie, cantareata Meghan Trainor si chiar si actrita de 69 de ani, Hellen Mirren. Din pacate, pe lista celor mai frumoase femei nu a fost inclusa castigatoarea de anul trecut, actrita de culoare, Lupita Nyong'o.  

Crezi ca Sandra Bullock merita titlul de "cea mai frumoasa femeie din lume"?

Foto: People.com, SplashNews

Articolul urmator
Povestea Mitzurei Arghezi, copila de scriitor devenită o femeie de succes: „Am crezut întotdeauna că am cel mai bun tată din lume”
Povestea Mitzurei Arghezi, copila de scriitor devenită o femeie de succes: „Am crezut întotdeauna că am cel mai bun tată din lume”
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.