Scandal in familia Jackson pentru averea megastarului

Scandal in familia Jackson pentru averea megastarului

Amalia Ghinea

Viata regretatului rege al muzicii pop, Michael Jackson, a fost dintotdeauna o sursa de controverse si dispute care au tinut ocupata prima pagina a tabloidelor. Nu a fost niciodata un secret faptul ca moartea artistului a dezbinat si mai mult familia Jackson, deja scindata de numeroase certuri iscate din motive financiare. Iar conflictul pare sa fi atins cote maxime: intr-o altercatie recenta, desfasurata pe proprietatea copiilor lui Michael, Janet Jackson ar fi bruscat-o si injurat-o pe fiica cea mare, Paris.

Janet, insotita de fratii sai, Jermaine si Randy, ar fi luat cu asalt casa in care cei trei copii au locuit cu Michael si pe care au primit-o mostenire de la tatal lor. O inregistrare video surprinsa de camerele de securitate o arata pe Janet in plin conflict verbal si fizic cu Paris. Aceasta a ripostat pe acelasi ton, strigandu-i lui Janet, intr-un limbaj licentios, ca proprietatea este a lor, nu a familiei Jackson, si somand-o sa paraseasca imediat casa.

Copiii lui Michael Jackson: Prince, Blanket si Paris

Raportul politiei confirma existenta unei altercatii fizice la adresa la care locuiesc cei trei copii ai lui Michael si mentioneaza ca nu au existat victime si arestari, dar ca ancheta este, inca, in desfasurare.

Avocatii lui Michael au declarat ca sunt ingrjirorati de efectele pe care lacomia si caracterul ostil si violent al familiei Jackson le pot avea asupra copiilor minori ai regretatului artist si ca principala lor preocupare este protejarea acestora in fata circumstantelor nefericite la care sunt supusi constant.



Paris si Jackson, la inmormantarea lui Michael, in 2009

Scandalul a izbucnit odata cu citirea testamentului lui Michael, prin care se preciza clar ca averea in valoare de 500 de milioane de dolari a cantaretului pop le revine in totalitate copiilor, in timp ce fratii sai nu s-au bucurat de niciun drept.

Articolul urmator
Viața lui Ion Caramitru, actorul care și-a ținut familia departe de ochii curioșilor
Viața lui Ion Caramitru, actorul care și-a ținut familia departe de ochii curioșilor
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.