Taylor Swift si Katy Perry sunt in competitie! Afla cine a castigat mai multi bani!

Taylor Swift si Katy Perry sunt in competitie! Afla cine a castigat mai multi bani!

Eugenia Dinescu, redactor

Rivalitatea dintre Taylor Swift si Katy Perry este deja una legendara, iar cel mai recent top intocmit de revista Forbes are toate sansele sa puna si mai multe paie pe foc. Chiar daca Taylor (25) se afla in fruntea clasamentului celor mai bine platite cupluri din showbiz, alaturi de Calvin Harris, de una singura este nevoita sa isi accepte esecul in fata lui Katy Perry (30). Un esec in valoare de 55 de milioane de dolari, informeaza revista Forbes. 



Chiar daca turneul mondial “Prismatic”, in cadrul caruia a sustinut pana acum 124 concerte in 27 de tari, urmeaza sa se sfarseasca abia in luna octombrie, conturile lui Katy au adunat in ultimele 12 luni nu mai putin de 135 de milioane de dolari. Aceasta suma impresionanta o face pe Katy cea mai bine platita artista din lume, dar si a treia in topul celor mai bine platite celebritati, situandu-se in urma sportivilor Floyd Mayweather si Manny Pacquiao.  In schimb, Taylor Swift a reusit sa adune “doar” 80 de milioane de dolari in ultimul an, ocupand pozitia nr. 9 in topul celor mai bine platite celebritati din ultimul an.  

Desi primele 10 pozitii sunt dominate in proportie de 80% de barbati, alte nume cunoscute vin puternic din urma si echilibreaza balanta. Numarul 12 si a treia celebritate feminina in topul celor mai bine platite vedete este Ellen DeGeneres, care a castigat 75 de milioane de dolari, urmata de Beyonce, cu 54.5 milioane, si Kim Kardashian, cu 52.5 milioane de dolari.

Chiar daca nu a avut prea mult noroc in dragoste, in ultimii 5 ani Katy Perry a reusit sa adune o avere de 303 milioane de dolari din muzica si contracte publicitare, mai spun cei de la Forbes. Legat de succesul sau, Katy spune “ca nu se afla aici pentru a se lauda, ci pentru a inspira alte femei”.

Tie iti place Katy Perry?

Articolul urmator
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.