Top 8 vedete cu defecte fizice

Top 8 vedete cu defecte fizice

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Da, se intampla si la case mai mari! Chiar daca sunt extrem de populare si indragite de oameni din intreaga lume, marile vedete demonstreaza ca perfectiunea nu exista. Ai fi surprinsa sa descoperi ca unele dintre cele mai cunoscute staruri de peste Ocean, au la randul lor anumite defecte fizice, unele destul de evidente.

Sa o luam ca prim exemplu pe Megan Fox, una dintre cele mai sexy dive hollywoodiene. Cu toate acestea, daca privesti cu atentie mainile vedetei, vei observa ca nu are niste degete lungi si frumoase, asa cum ne-am fi asteptat. Megan are ambele degete mari mai scurte decat in mod normal, ea dezvaluind ca sufera de malformatia numita hipocratism (in engleza: clubbed fingers). Chiar daca pana acum cativa ani actrita incerca sa-si ascunda acest defect, acum se pare ca nu mai are nicio retinere in a-si etala degetele diforme.

Cu siguranta te-ai intrebat de ce Seal, unul dintre cei mai indragiti artisti de culoare, are chipul acoperit de cicatrici. Ei bine, cantaretul a dezvaluit in urma cu cativa ani ca sufera de lupus eritematos discoid, o boala autoimuna care il chinuie inca din adolescenta. Seal chiar a dezvaluit pentru revista Rolling Stone ca au fost perioade in care boala l-a facut sa fie extrem de deprimat, insa pe masura ce anii au trecut, si-a dat seama ca semnele de pe chip au devenit practic "trademark-ul" sau.

Crezi ca Ingerii Victoria's Secret nu au defecte? Karolina Kurkova a reusit sa socheze un public intreg in anul 2008, cand a aparut pe catwalk imbracata intr-un costum de baie minuscul ce dezvaluia faptul ca modelul nu are buric! Karolina are si o explicatie referitoare la defectul sau, marturisind ca buricul sau arata astfel din cauza operatiei de hernie ombilicala pe care suferit-o in copilarie. Buricul Karolinei este de fiecare data editat in Photoshop in pictoriale.

Harry Styles, componentul trupei britanice One Direction, are 4 sfarcuri! Tatuajele sale nu au reusit sa ii acopere sfarcurile "suplimentare" de pe piept, defect care nu il impiedica sa-si dezgoleasca trupul ori de cate ori are ocazia. "Nu arat ca o vaca sau ceva de genul acesta!" a dezvaluit amuzat artistul in cadrul unui interviu, acum 3 ani.

Ashton Kutcher a dezvaluit ca are doua degete de la picioare lipite, el facand chiar si o gluma pe seama defectului sau: "Atunci cand arati atat de bine, trebuie sa ai parte de un defect care sa strice totul". Sotia lui, Mila Kunis, are un ochi verde si unul maro. In 2011, ea a marturisit pentru editia americana Cosmopolitan ca ani de zile a suferit de irita cronica, o inflamatie a irisului a impiedicat-o sa mai vada cu un ochi. Ea s-a opera pentru a scapa de aceasta afectiune, insa nu a reusit sa corecteze defectul cromatic.

Foarte rar, actrita Tina Fey vorbeste despre tragedia in urma careia partea stanga a fetei sale a fost afectata, lasand-o cu o cicatrice evidenta. In anul 2008, ea a dezvaluit pentru Vanity Fair ca atunci cand avea doar 5 ani, a fost atacata in plina strada de un barbat care i-a taiat obrazul cu un cutit. Dupa acest eveniment nefericit insa, Tina si-a vazut in continuare de copilarie: "Am fost un copil destul de sigur pe sine. Aproape ca reusisem sa uit ce mi s-a intamplat, pana cand am avut primul contact cu camera de filmat". De altfel, vei observa ca in majoritatea filmelor sale, Tina Fey este filmata din partea dreapta.

Cui ii pasa ca Gerard Butler are o ureche mai mare? Actorul a dezvaluit ca urechea sa stanga este cu alte cuvinte, clapauga, din cauza unei operatii suferite in copilarie pentru a scapa de tinnitus (tiuit in urechi). Cand a trebuit sa se rada in cap pentru rolul sau din Tomb Rider, Gerard a dezvaluit ca urechea sa era atat de evidenta inca make-up artistii au fost nevoiti sa o lipeasca.

Dupa cum vezi, cele mai faimoase vedete ne dovedesc ca perfectiunea nu exista si ca siguranta de sine te poate ajuta sa treci chiar si peste cele mai vizibile defecte fizice!

Articolul urmator
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.