Uite ce mesaj le-a transmis Antonia criticilor sai

Uite ce mesaj le-a transmis Antonia criticilor sai

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Cantareata Antonia a incercat sa fie cat mai discreta in ceea ce priveste viata ei personala. Chiar daca se zvonea de mai mult timp ca ar avea o relatie cu Alex Velea, artista a recunoscut legatura dintre ei abia acum cateva saptamani, cand a anuntat ca este si insarcinata.

Imediat dupa aceste dezvaluiri, au inceput si criticile. Presa si multi dintre fanii ei au acuzat-o pe Antonia pentru alegerile sale personale. Satula de critici insa, cantareata le-a transmis acestora un mesaj prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

Antonia

"She's been down and out/ She's been wrote about/ She's been talked about, constantly.../ She's been up and down/ She's been pushed around/ She has no regrets/ She accepts the past/ All these things they helped to make ‘SHE'/ She's been lost and found/ And she's still around/ There's a reason for everything...", a scris vedeta alaturi de fotografie in care apare la mare, pe o stanca.

Chiar daca mesajul este scris la persoana a doua, se poate intelege foarte clar ca versurile postate de Antonia fac referire la viata ei: "A fost la pamant si scoasa din joc/ S-a tot vorbit despre ea, in mod constant/ A fost sus, a fost jos/ A fost data la o parte/ Dar ea nu are niciun regret/ Ea accepta trecutul/ Toate lucrurile care s-au intamplat au construit-o pe"EA"/ A fost pierduta, dar regasita/ Si inca se mai afla prin preajma/ Toate se intampla cu un scop".

Antonia si Alex Velea

Cum era de asteptat, fanii nu au ramas indiferenti la acest mesaj si i-au transmis Antoniei numeroase comentarii.

"Esti o femeie puternica, Antonia. Te admir pentru asta", "Frumoase cuvinte! Capul sus, Antonia! Nu ii lua in seama pe rautaciosi!", "Frumoasa, dar naiva... Nu poti sa faci copii cu toti barbatii", au fost cateva reactii. 

Reamintim ca Antonia si Alex Velea au uimit o lume intreaga cand, pe 25 iulie, au anuntat prin intermediul retelei de socializare Facebook ca vor deveni parinti. Cantareata va deveni pentru a doua oara mamica la sfarsitul acestui an, in timp ce Velea se va afla pentru prima data in ipostaza de tatic.

Tu ce parere ai despre mesajul Antoniei?

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Denisa Filcea a schimbat prefixul și a sărbătorit într-un mod inedit! Ce i-a transmis Domnul Rimă
Denisa Filcea a schimbat prefixul și a sărbătorit într-un mod inedit! Ce i-a transmis Domnul Rimă
Test chinezesc: Ce mesaj are prajitura ta cu ravas?
Incepe quiz
Test chinezesc: Ce mesaj are prajitura ta cu ravas?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.