Uite cum arata Angelina Jolie acum 20 de ani!

Uite cum arata Angelina Jolie acum 20 de ani!

Eugenia Dinescu, redactor

Inainte sa castige Premiul Oscar pentru rolul din “Girl, Interrupted”, sa inspire o multime de femei si sa devina trimis special ONU, Angelina Jolie avea o atitudine mai putin conservatoare decat cea pe care o adopta in prezent. Sa ne amintim doar de relatia tumultoasa cu Billy Bob Thorton, celebrul sarut cu propriul sau frate sau fascinatia morbida pentru sange, pe care Angie nu a incercat niciodata sa o ascunda. In 1995, pe vremea cand abia debuta in pelicula “Hackers”, sotia lui Brad Pitt era doar “copilul rebel al Hollywood-ului”, iar imaginile descoperite acum de presa de peste Ocean demonstreaza din plin acest lucru.





In seria de fotografii nemaivazute pana acum, Angelina, care tocmai a implinit 40 de ani, a renuntat la inhibitii in fata fotografului Marcel Indik pentru promovoarea filmului “Hackers”. Angie nu se teme sa isi foloseasca toate rezervele de sex-appeal jucandu-se cu o peruca, demonstrand in acelasi timp cat este de expresiva. Desi “Hackers” a fost un esec de box-office, pentru Angelina, pelicula a marcat inceputul unei ascensiuni fulminante. Criticii i-au laudat prestatia in rolul lui Kate, iar colegul sau de platou, Johnny Lee Miller, avea sa ii devina sot in martie 1996. Atunci, Angelina  si-a dezvaluit din nou latura rebela, purtand in ziua nuntii o pereche de pantaloni din latex si un tricou cu numele lui Johnny scris cu propriul ei sange. Cei doi s-au despartit doar un an mai tarziu, dar au ramas totusi destul de apropiati.





20 de ani mai tarziu, Angelina Jolie si-a oficializat relatia pe care o are de aproape 10 ani cu Brad Pitt, iar cei doi au 6 copii impreuna: Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de 6 ani. Mai mult de atat, in acest an Angelina Jolie a ocupat din nou scaunul de regizor, dupa “In the Land of Blood and Honey” din 2011, pentru “Unbroken”. Un an plin pentru Angelina, care marturiseste ca “a fost un an incredibil. M-am casatorit cu iubirea mea, fiul meu [Maddox] a devenit un adolescent, si am putut sa aduc lumii “Unbroken””, marturiseste Angelina intr-un interviu acordat publicatiei US Weekly.



Iar planurile sale de viitor nu se opresc aici: “O sa fiu fericita atunci cand voi fi terminat cu actoria. Daca voi fi suficient de noroasa incat sa am o cariera in cinematografie, ar fi o tranzitie foarte frumoasa. Iar apoi, atunci cand voi putea, Brad si cu mine vom lucra impreuna”, a adaugat ea, in cadrul aceluiasi interviu.

Tie cum ti se pare ca s-a schimbat Angelina Jolie de-a lungul anilor? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Cum arată acum viața lui Irinel Columbeanu, după ce a decis să meargă la azil. „Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori"
Cum arată acum viața lui Irinel Columbeanu, după ce a decis să meargă la azil. „Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori"
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.