Uite cum danseaza in chiloti tanga unul dintre cei mai sexy actori!

Uite cum danseaza in chiloti tanga unul dintre cei mai sexy actori!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In urma cu doi ani, cititorii publicatiei People, l-au desemnat "Cel mai sexy barbat in viata". Cu siguranta ti-ai dat deja seama ca discutam despre actorul Channing Tatum, pe care de-a lungul anilor am avut ocazia sa-l admiram in diverse ipostaze: de dansator in seria "Step up", de politist in productia "21 Jump Street" si bineinteles, de stripper in comedia "Magic Mike". Trupul lui parca sculptat a reusit sa smulga cate un suspin fiecareia dintre noi, facandu-ne sa ne intrebam daca nu cumva Channing si-a ratat adevarata chemare: de dansator/ stripper.

Dar se pare ca actorul de 34 de ani a experimentat si aceasta latura artistica, acum mai bine de 15 ani. Tabloidul Us Weekly a intrat in posesia unei inregistrari ce il infatiseaza pe Channing la varsta de 18 ani, la primul sau job: de stripper intr-un club de noapte din Florida, "Male Encounter". 

Actorul a lucrat in acel local 1 an de zile sub numele de scena Chan Crawford, liderul trupei de dansatori de la acea vreme dezvaluind ca "la inceput el era foarte timid, insa stia perfect cum sa se miste pe scena. Femeile erau innebunite dupa el!". Nu indraznim sa-l contrazicem! Channing stia inca de acum 15 ani cum sa isi unduiasca fizicul bine lucrat, lasandu-se aclamat de "fanele" sale.

In clipul care circula de cateva zile pe internet, il poti admira si tu pe Channing in timp ce se dezbraca pe rand de bluza si pantaloni, ramanand doar intr-o pereche de chiloti tanga, verde neon.

Insa nu numai publicul feminin se declara impresionat, seara de seara, de miscarile lascive ale actorului. In anul 2000, Channing a reusit sa atraga atentia directorului unui agentii de casting, care trebuia sa recruteze dansatori pentru videoclipul "She bangs" al lui Ricky Martin. Actorul a devenit unul dintre personajele principale masculine din acel clip.  

In prezent, Channing Tatum este extrem de ocupat cu filmarile pentru cea de-a doua parte a filmului "Magic Mike", el fiind unul dintre producatori. Cat despre viata lui personala, actorul este casatorit de mai bine de 5 ani cu Jenna Dewan, care in 2013, i-a daruit o fiica. El a reusit sa-si surprinda fanii anul acesta, in momentul in care a recunoscut ca sufera de ADHD, dislexie si ca este alcoolic.  

Tu ce parere ai despre prestatia actorului de acum 15 ani? 

Articolul urmator
A cântat cu zâmbetul pe buze, deși a ascuns în suflet dureri copleșitoare. Gabi Luncă și-a pierdut unul dintre copii chiar în ziua botezului
A cântat cu zâmbetul pe buze, deși a ascuns în suflet dureri copleșitoare. Gabi Luncă și-a pierdut unul dintre copii chiar în ziua botezului
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.