Veste socanta! Antonia este insarcinata cu Alex Velea!

Veste socanta! Antonia este insarcinata cu Alex Velea!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Este normal sa ramai la fel de surprinsa cum am ramas si noi cand am vazut acest mesaj pe pagina oficiala de Facebook a Antoniei. Vedeta a anuntat in urma cu putin timp ca este insarcinata cu Alex (cel mai probabil, Velea), tinand sa ii asigure pe fanii sai ca este extrem de fericita si ca acest lucru nu va schimba cu nimic iubirea pentru Maya.

Iata cum suna mesajul pe care artista l-a postat pe Facebook:

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot! Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.  

Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire! Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea. Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea".

Dupa nici 5 minute, postarea cu pricina a primit peste 2.000 de like-uri si multe felicitari din partea fanilor! La fel de multe au fost si comentariile din partea persoanelor care s-au declarat socate, unii admiratori fiind chiar de parere ca nu Antonia a postat acest mesaj, ci o persoana rau intentionata care i-a spart contul de Facebook.  

 

Nu ne mai ramane decat sa asteptam o declaratie oficiala din partea celor doua vedete. Momentan, pe pagina de facebook a lui Velea nu a aparut nicio informatie suplimentara legata de vestea socanta pe care a facut-o Antonia. In cazul in care se dovedeste a fi adevarat mesajul postat de cantareata, speram ca sarcina sa nu afecteze procesul pe care Antonia il duce cu fostul sot, Vincenzo Castellano, pentru custodia Mayei.

De atlfel, de-a lungul timpului s-a tot zvonit ca principalul motiv care a stat la baza divortului dintre Antonia si Vincenzo, a fost idila dintre cei doi artisti. Aceste speculatii au fost alimentate si de divortul dintre cantaret si fosta lui sotie, Ana, femeia care timp de 4 ani i-a fost alaturi lui Velea. Antonia a divortat de Vincenzo la sfarsitul anului trecut, in timp ce Alex Velea a pus punct oficial mariajului sau in luna ianuarie a acestui an. Cam mare coincidenta, nu-i asa?

Cei doi s-au cunoscut in vara anului 2012, in momentul in care Antonia a inceput sa colaboreze cu HaHaHa Production. Desi in tot acest timp s-au ferit sa dea declaratii referitoare la presupusa lor relatie, paparazzi i-au surprins in repetate randuri in ipostaze tandre.

Tu ce parere ai despre mesajul postat de Antonia? Te-ai fi asteptat sa ramana insarcinata cu Alex Velea?

Sursa: Facebook 

Articolul urmator
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.