Vezi cele mai HOT poze cu Mihaela Radulescu in costum de baie!

Vezi cele mai HOT poze cu Mihaela Radulescu in costum de baie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

La 45 de ani, Mihaela Radulescu poate spune ca arata mai bine ca niciodata! Drept dovada stau miile de like-uri si sutele de comentarii pozitive pe care aceasta le primeste de fiecare data cand posteaza fotografii in care isi etaleaza trupul acoperit de costume de baie minuscule.  

Zilele trecute, Mihaela si-a rasfatat din nou amicii virtuali de pe Facebook cu o serie de imagini de la plaja. Dorind parca sa le dea peste nas jurnalistilor austrieci care au poreclit-o "The old lady (n.r. Doamna batrana)", vedeta a pus la punct o adevarata sedinta foto, pozandu-se cu spatele, etalandu-si pe aceasta cale posteriorul ferm si picioarele suple, atuuri cu care nu poate mandri nicio doamna... in etate. Ca sa nu mai vorbim de talia de viespe si de abdomenul plat, rezultatele unui stil de viata activ, din care nu lipsesc antrenamentele fizice riguroase.  

De aceasta data, pe langa imaginile cu trupul sau de zeita, Mihaela Radulescu le-a dezvaluit celor peste 275.000 de fani de pe Facebook cum arata, in vizunea ei, o zi perfecta la plaja. Ea marturiseste ca nu sta mai mult de 2 ore la soare si care de fiecare data are grija sa isi aplice pe piele creme cu factor ridicat de protectie solara. De asemenea, Mihaela spune ca decat sa stea tolanita pe sezlong, prefera miscarea si ca in zilele de plaja prefara sa consume doar fructe, legume si apa plata cu lamaie. 

"Stau la plaja putin, imi place mai mult miscarea in soare si in apa, decat lalaitul pe sezlong. Nu stau fara creme cu protectie, cel putin 30, am grija ca si parul sa fie protejat de un spray bun, beau multa apa cu lamaie si nu mananc decat fructe sau legume, intr-o zi de plaja. Fac antrenament zilnic, dimineata si seara si ma bucur de orice joaca cu copii sau cu prietenii sportivi. In cele maximum 2 ore de plaja, am musai o carte buna cu mine si...voie buna. Cea mai buna dieta? Combinatia de iubire, prieteni faini, copii buni, zambet si disciplina pentru sanatate si vitalitate. Voi faceti cum vreti, io doar am dat raportul", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Ce au avut de spus amicii virtuali ai vedetei despre fotografiile provocatoare de la plaja, dar si despre "sfaturile" sale? "Esti enervant de HOT", "Doaaamne, Mihaela, esti bestiala!!!! Arati de vis!" sau "Ce pustoaica, incredibil!", au fost doar cateva reactii din partea fanilor sai.

Ramane insa de vazut ce parere vor avea jurnalistii austrieci, care au infuriat-o pe vedeta noastra pentru ca au jignit-o numind-o "Old Lady" si pentru faptul ca in loc sa promoveze adevaratele valori ale tarii lor, prefera sa se faca remarcati pe plan mondial cu personaje precum "femeia cu barba [castigatorul Eurovisionului, Conchita Wurst, n.r.], care este un supererou national, si nu barbatii adevarati care isi risca viata pentru a obtine recorduri mondiale si a pune Austria pe harta barbatilor duri, puternici, frumosi si adevarati".

Tu ti-ai dori sa arati precum Mihaela Radulescu?

Foto: Facebook

Articolul urmator
What's Up și zvonurile de nuntă! Artistul a fost văzut într-un costum de mire, în fața unei biserici din Capitală
What's Up și zvonurile de nuntă! Artistul a fost văzut într-un costum de mire, în fața unei biserici din Capitală
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.