Vezi cum ii sta lui Smiley in ipostaza de tatic

Vezi cum ii sta lui Smiley in ipostaza de tatic

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Gata, ne-am convins! Pe Smiley il prinde de minune ipostaza de tatic! Chiar daca deocamdata se multumeste cu "postul" de nas al baiatului celui mai controversat cuplu din showbiz-ul autohton, Antonia si Alex Velea, fanii, si mai ales fanele artistului, abia asteapta sa-l vada pe acesta tinand in brate propriul copil.

In urma cu cateva zile, Antonia a postat pe Facebook o fotografie extrem de emotionanta cu fiul ei, tinut atent in brate de catre viitorul lui parinte spiritual, Smiley. Imaginea a adunat inca din primele minute zeci de mii de like-uri si sute de comentarii de tipul: "Iti sta foarte bine... ce mai astepti Smiley?", "Smiley e randul tau sa fii tatic", "Ce bine aratati voi doi! Pe cand un Smiley jr.?" sau "Smiley zici ca esti facut pentru a fi tatic... Ce mai astepti?".

Nu este prima data cand Smiley trezeste astfel de reactii in randul fanilor sai. In vara anului trecut, carismaticul cantaret isi anunta amicii virtuali ca este nasul fetitei lui Pavel Bartos prin intermediul unei fotografii ce il infatisa sarutand-o pe micuta pe crestet. Bineinteles, imaginea a strans sute de mii de like-uri, dar si multe reactii pozitive din partea fanelor artistului.

Insa oricat de mult ne-am dori sa-l vedem pe Smiley tinand in brate propriul copil, se pare ca va trebui sa mai asteptam. Chiar daca dupa relatia pe care avut-o cu Laura Cosoi, presa tabloida l-a "cuplat" pe artist cu diverse tinere mai mult sau mai putin cunoscute din showbiz (cantareata Sore, dansatoarea Raluca Netca si chiar si cu unele concurente de la Vocea Romaniei), artistul nu a facut nicio declaratie cu privire la viata sa amoroasa.

Tu ce parere ai despre imaginea cu Smiley si copilul Antoniei si al lui Alex Velea?

Foto: Facebook 

Articolul urmator
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce sta in calea fericirii tale?
Incepe quiz
Ce sta in calea fericirii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.