Victoria Beckham nu il mai saruta pe David! Afla ce conditie i-a impus sotului ei!

Victoria Beckham nu il mai saruta pe David! Afla ce conditie i-a impus sotului ei!

Eugenia Dinescu, redactor

Chiar daca majoritatea fetelor sunt cucerite de stereotipul barbatilor cu man-bun si barba stufoasa, Victoria Beckham nu functioneaza dupa aceleasi reguli. Fosta Posh-Spice refuza sa urmeze tendintele impartasite de publicul larg in colectiile pe care le creeaza, asa ca nu este de mirare ca nu accepta un look hip nici din partea sotului ei, in varsta de 39 de ani.

Dupa ce o fotografie in care David Beckham isi etaleaza colectia de tatuaje si poarta o barba mai lunga decat de obicei a facut inconjurul lumii, Victoria i-a poruncit practic sotului ei sa scape de parul facial: “Eram in Miami si Victoria chiar a vazut fotografia si a avut o reactie de genul - Sub nicio forma nu te mai voi saruta daca nu iti razi barba, a marturisit David in cadrul emisiunii The Late Late Show, gazduita de James Corden.

  

Persuasiunea Victoriei a functionat, asa ca David Beckham a fost nevoit sa se intoarca rapid la imaginea clasica pe care o adopta in mod obisnuit: “Am mai pastrat barba inca o zi, dar apoi m-am gandit “Stii ce, va trebui sa o fac pana la urma”, a marturisit David in emisiunea pe care James Corden, cunoscut publicului roman pentru aparitiile din serialul Dr. Who, o prezinta acum la un post de televiziune american.

Poate ca Victoria uraste barba mai lunga a lui David, insa nu toti membrii familiei Beckham sunt de aceeasi parere: “Copiiilor mei le-a placut extrem de mult, de fapt, fetita mea cea mica statea pur si simplu si se juca cu ea”, a adaugat David. Este usor de observat ca fostului fotbalist ii este dor de barba cea sexy la care a fost nevoit sa renunte, insa David poate fi linistit, pentru ca masculinitatea nu ii este deloc amenintata de lipsa parului facial.

Nu cu mult timp in urma David a recunoscut ca Victoria, in varsta de 40 de ani, este cea care se ocupa de stylingul sau “in proportie de 99%”, dar se pare ca influenta ei asupra deciziilor sale este chiar mai puternica de atat.  In cadrul aceluiasi interviu, Beckham a marturisit ca si-a pus baiatul cel mare intr-o situatie jenanta din pricina insistentelor Victoriei. Acesta a explicat cum fiul sau, Brooklyn, acum in varsta de 16 ani, a mers la o intalnire romantica in 2013, la care si David a fost fortat sa asiste pentru a se asigura ca totul este in regula: “S-a intamplat pe vremea cand avea cam 14 ani si jumatate, de Valentine’s Day, iar el ne-a spus ca i-ar placea sa scoata o fata la cina”.  Chiar daca David a primit vestea cu entuziasm, atitudinea Victoriei a fost una complet diferita: “Eu am avut o reactie de genul “Okay, grozav”, dar Victoria a spus  “Serios? Bine, atunci asigura-te ca tu il duci la restaurant si ca vei sta acolo la o masa”, spune David.

  

“Am stat cam la 5 mese distanta”, a adaugat starul britanic, spre rusinea lui Brooklyn care era prezent in public. Insa David a adaugat ca atunci cand vine vorba de mezina familiei, Harper Seven, va fi si mai strict de atat: “Apropos, fiica mea are 4 ani si cand va ajunge la varsta la care incepe sa aiba intalniri cu baieti voi sta mai aproape de atat”, a promis protectorul tatic.

 

Articolul urmator
Anca Serea, mai sinceră ca niciodată cu ocazia aniversării de 46 de ani a soțului ei! A vorbit fără ocolișuri despre viața lor aproape perfectă
Anca Serea, mai sinceră ca niciodată cu ocazia aniversării de 46 de ani a soțului ei! A vorbit fără ocolișuri despre viața lor aproape perfectă
Cu cine te vei săruta sub vâsc?
Incepe quiz
Cu cine te vei săruta sub vâsc?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.