Vrea sa construiasca scoli in Romania cu bani din Monaco!

Vrea sa construiasca scoli in Romania cu bani din Monaco!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Mihaela Radulescu locuieste de ani buni la Monaco, unde se implica adeseori in proiecte caritabile, asa cum a facut-o zilele trecute, cand a participat la o gala de strangere de fonduri pentru construirea unei scoli noi. Evenimentul a fost un adevarat succes, iar la finalul serii s-au strans peste 2 milioane de euro din donatiile facute de parintii generosi.

Profitand de aceasta ocazie, Mihaela vrea sa ii convinga acum pe participanti sa faca donatii si pentru construirea unor scoli in satele si comunele defavorizate din Romania. Vedeta a publicat pe contul sau de Facebook o imagine de la eveniment insotita de un mesaj in care spune ca se va ambitiona pentru ca proiectul sa ia forma.

Mihaela Radulescu

"Mi-am facut treaba la gala de la Monaco - peste 2 milioane de euro s-au strans pentru construirea scolii, intr-o singura seara, plina de parinti generosi si...potenti financiar. Bravo lor ! Le-am propus sa facem asta si pentru o scoala din Romania si ma voi bate ca ideea sa devina proiect si proiectul... o scoala intr-un sat din Romania. N-ar fi prima data cand conving oameni din Monaco sa vina si sa ajute cu cate ceva in tara mea. La Petrosani ne-a iesit. Deci, se poate. Si eu pot, ce mama naibii!", a scris vedeta pe reteaua de socializare.

Gestul Mihaelei Radulescu a starnit un val de admiratie din partea fanilor sai, care au incurajat-o sa mearga pana la capat cu proiectul.

"Mihaela, multe persoane pot financiar sa faca ceva pentru Romania, dar nu vor, asta e diferenta. Tu le ai pe ambele: vrei si poti. Multumim pentru tot ce aduci din afara pentru tara asta", "Bravo, Mihaela! Esti un exemplu pentru noi toti!", "Esti extraordinara! Felicitari, Mihaela!", au fost doar o parte dintre zecile de reactii.

Tu ce parere ai? Va reusi Mihaela Radulescu sa construiasca scoli in Romania cu bani din Monaco?

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan nu și-au dus copiii la școli de stat. „E e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă"
De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan nu și-au dus copiii la școli de stat. „E e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă"
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.