Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin

10 alimente pe care nu trebuie să le pui în blender

Lorena Teacă

Usturoi

Usturoi

Orice aliment cu aromă foarte puternică poate afecta gustul următoarelor legume sau fructe introduse în blender. Chiar și după spălări repetate ale recipientului, aroma încă va persista. Astfel, evită să pui în blender legume cu arome foarte puternice, dacă nu vrei ca următoarele preparate să aibă un gust ciudat.

Apă

Apă

Dacă preparatul iese mai solid decât ți-ai dorit, poți adăuga apă în recipient, însă fii foarte atentă. Atunci când torni apă în blender, lamele trebuie să se miște ușor, pentru a nu risca să te stropești din cap până în picioare. Trebuie să fii foarte atentă la echilibrul dintre solid și lichid din recipientul blenderului, pentru ca preparatul să iasă perfect.

Pește

Pește

Mulți bucătari începători fac greșeala de a adăuga pește sau pui cu oase în blender, dar aceștia nu realizează faptul că preparatul final va conține oase. Astfel, dacă vrei să mănânci chiftele de pește, asigură-te că scoți fiecare os al peștelui înainte de a-l introduce în blender la tocat.

Sos de roșii

Sos de roșii

Dacă vrei să adaugi sos de roșii în blender, fii foarte atentă, deoarece s-ar putea ca preparatul final să aibă culoarea roz, din cauza aerului adăugat.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta