Cea mai simplă rețetă este salata. Pune într-un bol salată verde, ardei, avocado, brânză cheddar și halloumi. Aceasta din urmă poate fi proaspătă sau preparată întâi la grătar. Vei obține o salată sănătoasă și hrănitoare.
Halloumi poate fi adăugată și într-un sandviș delicios, vegetarian. Merge perfect într-o chiflă, alături de roșii, salată verde și castraveți murați.
O combinație inedită pentru micul dejun poate fi brânza halloumi la grătar, cu roșii și ouă prăjite. Dacă preferi omletă, poți adăuga în amestecul de pe foc halloumi feliată subțire.
O combinație gustoasă, hrănitoare și sănătoasă este brânza halloumi cu bucăți de avocado. Poți adăuga roșii proaspete, frunze de mentă și dressing de muștar.
Un prânz hrănitor pentru vegetarieni, pastele cu legume și halloumi sunt alegerea perfectă. Adaugă roșii, parmezan și vinete pentru o combinație sănătoasă și gustoasă.
Cel mai sănătos mod în care poți găti halloumi este la grătar. Înlocuiește cu succes carnea și poate fi combinată cu broccoli sau varză kale, tot la grătar. Iată un prânz sănătos și dietetic!
Plăcinta cu halloumi este un aperitiv foarte gustos și hrănitor. Poți face o plăcintă mai mare sau mici brioșe de acest fel. Pentru un gust deosebit, adaugă puțină mentă. Vei obține astfel un preparat tradițional cipriot foarte apreciat.
Iată o rețetă de frigărui vegetariene! Înlocuiește carnea cu brânză halloumi și vei obține un prânz sau o cină delicioasă. Pune pe frigăruie și ciuperci, dovlecel și bucățele de sfeclă.
Prepară bucățile de halloumi așa cum faci cartofi prăjiți în ulei. Presară deasupra puțină mentă pentru aromă și servește alături de un dressing sau cu sos de roșii.