Rețete delicioase
Înapoi la

9 tipuri de făină și cum să le folosești pe fiecare în parte

9 tipuri de făină și cum să le folosești pe fiecare în parte
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

9 tipuri de făină și cum să le folosești pe fiecare în parte

Caracteristici

Făina este un ingredient esențial pentru coacere. Când te gândești la un preparat anume, trebuie să iei în considerare și ce tip de făină este potrivit: făină pentru pâine, pentru prăjituri sau de patiserie etc.

Este posibil să nu fii sigură ce tip de făină se potrivește cu rețeta respectivă, așa că suntem aici să te ajutăm. Pentru a simplifica lucrurile, alcătuiești o imagine de ansamblu asupra tipurilor de făină cel mai des întâlnite. Află care sunt tipurile de făină, caracteristicile și utilizările fiecărei varietăți.

Făină bună la toate Vezi galeria foto » Făină pentru pâine Făină pentru prăjituri

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Rețetă de chifle de casă: cum faci cele mai pufoase pâinici
Rețetă de chifle de casă: cum faci cele mai pufoase pâinici
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.