Rețete delicioase
Înapoi la

9 sfaturi simple pentru o mămăligă ca la bunica acasă

9 sfaturi simple pentru o mămăligă ca la bunica acasă
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Timp de gătire:
15-30 minute
Porții:
4-6 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Fierbere
9 sfaturi simple pentru o mămăligă ca la bunica acasă

Caracteristici

Mămăliga își găsește ușor locul pe mesele noastre și este o variantă bună atunci când nu ai pâine proaspătă. Acest preparat se gătește de ani de zile în bucătăria românească, iar mulți ar spune că este indispensabilă, mai ales alături de sarmale sau tocănițe.

Mămăliga ideală, așa cum mănânci la bunica acasă, ar trebui să fie moale și fără cocoloașe. Ei bine, pentru a-ți ieși din prima acest preparat, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli și cu siguranță nu vei da greș!

Folosește o lingură de lemn Vezi galeria foto » Totul depinde de timpul de fierbere Alege lapte în loc de apă

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Biscuiți cu mascarpone: rețetă rapidă pentru un desert delicios
Biscuiți cu mascarpone: rețetă rapidă pentru un desert delicios
Ce fel de bunică vei fi?
Incepe quiz
Ce fel de bunică vei fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.