swipe

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Ai o mărime normală.”

Orice bărbat simte nevoia să își hrănească orgoliul, iar iubitul tău cu siguranță te va întreba, la un moment dat, dacă el este cel mai dotat bărbat pe care l-ai avut. Nu intra în această capcană și spune-i doar că nu poți răspunde la întrebare și că este nedrept să te implice în așa ceva. Dacă nu vrei să pornești o ceartă, amintește-i cât de bun este în pat, și că în acest caz mărimea nu mai contează.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Nu mă mai interesează fostul.”

Este normal să vrei să afli ce mai fac persoanele care nu mai sunt parte din viața ta. Toată lumea este curioasă în această privință, și tocmai de aceea începem să facem un research atunci când nimeni nu se află lângă noi. Iubitul tău nu trebuie să știe despre acest lucru, deoarece va înțelege greșit și va începe să fie gelos.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Mă gândesc doar la tine.”

Se întâmplă să te gândești la un moment dat la o altă persoană atunci când faci sex cu partenerul tău. De cele mai multe ori, acest lucru ni se întâmplă fără să realizăm. Acest gând îți poate aduce sentimente de vinovăție. Iubitul tău nu trebuie să știe despre asta, deoarece nu ai nevoie ca sentimentele de vină să se transforme în explicații și scuze inutile.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Îmi place la nebunie cadoul.”

Indiferent ce cadou primim, trebuie să fim recunoscătoare că iubitul nostru s-a gândit la noi și a vrut să ne aducă un surâs pe buze. În acest caz, e bine să zâmbim și să îi arătăm cât de mult ne încântă gestul lui. Chiar dacă nu îți place deloc ce ai primit, arată-i recunoștința și aprecierea.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Nu mă mai interesează nimeni în afară de tine.”

Ispitele sunt peste tot în jurul nostru. În acest caz, este foarte greu să îți ții privirea ațintită în pământ și să te prefaci că nu ai observat cât este de chipeș tipul care vine mereu la sală sau cel care stă în acest moment lângă tine, în metrou. A privi nu înseamnă a înșela, dar prietenul tău nu trebuie să știe pe cine ai văzut tu azi pe stradă.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Nu am dat mulți bani pe hainele astea.”

Iubitul tău nu trebuie să știe că ai dat o avere pe rochia nouă sau pe geanta superbă care a fost (aproape) un chilipir. Dacă ești o femeie independentă și îți cumperi lucruri din banii tăi, nu e treaba nimănui cât anume cheltuiești în sesiunile tale regulate de cumpărături. Nu sunt banii lui și nu are niciun drept să te întrebe pe ce anume îi dai.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Ai fost extraordinar aseară.”

Atunci când ești într-o relație pe termen lung, sexul nu este întotdeauna magnific. E un lucru normal. Totuși, nu e cazul să te plângi de fiecare dată că a fost oribil, ci să o spui pe un ton mai drăguț, găsind ca scuză, eventual, faptul că ați fost amândoi obosiți și că ar trebui să o lăsați pe weekend.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Îmi place foarte mult mâncarea mamei tale.”

Indiferent de cât de îngrozitoare a fost masa, niciodată să nu îi critici mama sau un alt membru al familiei. Deși poate el face acest lucru cu părinții tăi, fii politicoasă și ține toate aceste păreri negative pentru tine. Bărbații își pot schimba complet comportamentul față de tine atunci când îi arăți că nu îți plac cele mai importante persoane din viața lor.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Sunt de treabă prietenii tăi.”

Un alt aspect esențial din viața unui bărbat în privința căruia ar trebui să îți păstrezi părerile pentru tine sunt prietenii. Deși nu îți plac și îi consideri cam ciudați, tu spune că ți se par o gașcă cool și că sunt de treabă. Gusturile în materie de prieteni nu se discută.

10 minciuni pe care i le poți spune iubitului

„Nu mai simt nimic pentru fostul.”

Indiferent de cât de fericită ești cu iubitul tău în prezent, mereu vor fi lucruri care îți vor aduce aminte de fostul prieten. Acest lucru nu înseamnă că nu ai trecut peste acea fază a vieții tale și că îți dorești să fii din nou cu el. Este un lucru natural să îți fie dor de cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp și cu care ai împărtășit gânduri și sentimente. Nu îi spune iubitului tău că te mai gândești la fostul prieten, ci convinge-l că nu mai simți nimic pentru el și că ești fericită în prezent cu relația pe care o ai.

‹ Vezi si