swipe

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Acordă-i spațiu!

Există o linie subțire între a-i arăta că îți pasă de el și a fi stresantă. Oricine are nevoie de spațiu din când în când. Doar așa putem să ne punem gândurile în ordine și să reflectăm asupra propriilor sentimente. Dacă îi lași un mesaj drăguț  de ”bună dimineața” poate fi considerat un gest frumos, însă dacă îl suni din oră în oră fii sigură că îl vei călca pe nervi. Încearcă să nu îl sufoci, deoarece așa îl îndepărtezi de tine.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îi iei apărarea

În mod tradițional, bărbatul este cel care apără femeia. Totuși bărbații adoră femeile care le țin partea, chiar și într-o discuție în fața prietenilor. Această susținere în public îi demonstrează iubitului tău că îi ești loială, indiferent de situație. Fii sigură că încrederea și respectul său pentru tine va fi mult mai mare acum.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să crezi în el

Nu există o dovadă mai mare de intimitate decât atunci când cineva își pune sufletul pe tavă, se deschide în fața persoanei dragi. Atunci când un bărbat îți spune despre planurile sale de viitor, o face pentru că are încredere totală în tine. Un bărbat are nevoie în acest caz să ai încredere în el și să îl încurajezi în realizarea visurilor sale. 

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îl ghidezi

Chiar și cei mai puternici bărbați pot fi visători câteodată și se pot lăsa purtați de val. În acest caz trebuie să intervii tu cu sfaturi, pentru a-i arăta că drumul pe care l-a gândit este greșit. Totuși când faci acest lucru, nu îl face ca pe un reproș, ci mai mult ca pe o expunere a consecințelor acțiunilor sale. Comunicarea este foarte importantă într-o relație. Dacă încerci să îi oferi sfaturi, nu vei scădea în ochii lui. Din contră, acesta va ști că vrei să îl ajuți în luarea celei mai bune decizii și te va aprecia și mai mult.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îi respecți părerea

Așa cum el îți va asculta și îți va cântări cu atenție opinia, așa și tu trebuie să îi iei în considerare părerea. Pentru un bărbat este foarte important ca persoana de lângă el să îi înțeleagă și să îi aprecieze ideile. În acest fel se simte respectat. Dacă ignori ceea ce are de spus, în mod automat contribui la distrugerea relației.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îi menții interesul aprins

E lăsat de la Mama Natură ca bărbatul să fie un vânător, un aventurier. De aceea, femeia trebuie să îl stimuleze des pentru ca interesul acestuia să fie din ce în ce mai mare. Monotonia este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei relații. Bărbații trebuie surprinși plăcut și răsfățați din când în când. Un mic dar sau o cină romantică pregătită de tine vă poate condimenta relația.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îl complimentezi

Bărbații nu sunt diferiți în niciun fel de femei la acest capitol. Cum noi iubim să fim complimentate pentru stilul nostru  unic, la fel este și în cazul domnilor. Eforturile de a arăta bine au nevoie de valorificare și de apreciere. Dacă îi spui cât de mult îți place costumul pe care tocmai și l-a cumpărat, ziua lui cu siguranță va deveni mai frumoasă, iar încrederea în sine va crește.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îi apreciezi eforturile

Deși avem impresia că doar noi, femeile, facem eforturi extraordinare pentru a face o relație să meargă, și bărbații se implică la fel de mult. De cele mai multe ori uităm că a trebui să își anuleze toate planurile pentru a veni să ne ia de la serviciu sau că și-a cheltuit ultimii bani pentru a ne scoate la cină, în oraș. Atunci când se îndrăgostesc, ei se implică în egală măsură ca și noi, pentru a face ca relația să meargă. Un simplu ”mulțumesc pentru seara minunată” ar trebui să fie suficient pentru a-i arăta cât de mult îl apreciezi.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îl faci să se simtă în centrul atenției

Atunci când sunteți într-un grup de prieteni, nu uita cu cine ai venit. Bărbații vor să te concentrezi asupra lor, chiar și atunci când sunteți în public. Atunci când întreaga ta atenție se duce către altcineva, iubitul tău se va simți abandonat și singur. Un zâmbet sau o strângere a mâinii îl va asigura că nu ai uitat de el.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să ai simțul umorului

Orice bărbat iubește fata care știe să îl facă să râdă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ai mereu carnețelul cu bancuri la  tine. Chiar și zâmbetul tău îl poate face fericit. Vezi ce îi place și vei vedea că veselia va fi ceva firesc în relația voastră.

11 lucruri pe care bărbații le vor de la tine

Să îi spui că îl iubești

Deși unii ar spune că dragostea se simte și nu se spune, din când în când avem nevoie și de vorbe să ne confirme acest sentiment. Nu trebuie să îți fie teamă să spui ceea ce simți. Deși bărbații se cam feresc de aceste cuvinte, fii sigur că va fi mai mult decât încântat să le audă din gura ta. În acest mod se va simți iubit, apreciat și respectat.

‹ Vezi si