swipe

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

1. Apare frecvent în visele tale

Visele din timpul nopții sunt o poartă de acces către subconștientul nostru, către dorințele noastre ascunse și către traumele din trecut îngropate. Dacă îți visezi frecvent fostul iubit/ fosta iubită, ar putea fi pentru că îți este dor de el/ea și pentru că și lui/ei îi este dor de tine.

Despre semnificația spirituală a visului de acest tip, Surbhi spune: "Visele despre revenirea fostului/fostei sunt firești atunci când treci printr-o despărțire. Te tot gândești în subconștient că se va întoarce într-o zi. Este unul dintre semnele majore că și el/ea te vrea înapoi".

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

2. Ți se arată numărul angelic 711

Numerele îngerilor sunt o serie de cifre repetitive, care vin în întâmpinarea noastră, a muritorilor de rând, cu mesaje divine din partea universului sau a lui Dumnezeu. Fiecare număr în parte are o semnificație aparte, iar alăturarea 711 anunță reîntoarcerea ființei iubite.

Surbhi împărtășește: "A vedea numărul de înger 711 este unul dintre semnele spirituale că se va întoarce la tine. Ai putea vedea acest număr pe telefonul tău, pe o chitanță sau, pur și simplu, oriunde altundeva. Acest număr este un semn al norocului, al iubirii și al armoniei care se întoarce în viața ta".

Vezi și: Care este semnificația numărului de înger 999 în viață și în dragoste

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

3. Vă întâlniți din întâmplare

Să te întâlnești în mod neașteptat cu un fost/o fostă poate fi de-a dreptul ciudat, mai ales dacă îți este greu să-ți controlezi sentimentele pe care le ai față de el/ea. Însă evenimentul în sine are o semnificație spirituală aparte. Vă întâlniți pentru că, pur și simplu, amândoi vă doriți asta. Ceea ce înseamnă, în mod evident, că vă veți întoarce unul la celălalt.

Surbhi spune: "Când îl-o vei vedea după o perioadă considerabilă de timp, nu vei simți ca și cum ar fi ceva în neregulă între voi. Vă simțiți confortabil unul în preajma celuilalt, sunteți încântați să vă vedeți și chiar râdeți împreună ca și cum despărțirea nu ar fi avut loc niciodată."

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

4. Îți trimite un mesaj exact când tu erai pe cale să îi trimiți un mesaj

Acest lucru se întâmplă frecvent. Iei telefonul în mână să suni o anumită persoană sau să îi trimiți un mesaj și observi că ea ți-a luat-o înainte. Lucrul acesta are loc pentru că vă gândiți unul la celălalt. Dacă ai pățit deja acest lucru cu fostul tău iubit/fosta ta iubită, ei bine, asta înseamnă că sunteți meniți să fiți împreună și că lucrurile se vor rezolva curând.

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

5. Îți aduci aminte de vremurile bune

Creierul nostru este programat să vadă, în general, lucrurile negative sau partea goală a paharului. Însă, dacă despărțire tu te poți gândi doar la calitățile fostului/fostei și la momentele minunate pe care le-ați petrecut împreună, asta ar putea însemna că ai greșit atunci când te-ai despărțit de el/ea.

Surbhi menționează: "Uneori punem capăt unei relații din cauza unor atribute negative ale partenerului/partenerei. Poate fi din cauza faptului că bea, fumează sau este dependent de muncă. Ai încercat să te adaptezi cât mai bine pentru că îl/o iubești, dar v-ați despărțit în cele din urmă pentru că a început să îți afecteze sănătatea mintală."

"Totuși, acum, când stai singur/ă și reflectezi, îți vin în minte doar aspectele pozitive. Îți aduci aminte de momentele frumoase pe care le-ați împărtășit, îți lipsește atingerea sa, felul în care râdea și felul în care îți făcea zilele mai bune.

Acest lucru se datorează faptului că ai neglijat 90% din calitățile bune la el/ea și te-ai concentrat pe cele 10% care au cauzat despărțirea. Dacă Dumnezeu continuă să-ți arate semne despre natura sa bună și obiceiurile sale. este pentru că sunteți făcuți unul pentru celălalt.", a continuat ea.

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

6. Vezi o pană roz

Rozul este considerat culoarea iubirii necondiționate, iar pana roz este simbolul pasiunii, al vindecării spirituale și al unei puternice adorații în diferite culturi. Dacă tot dai din întâmplare peste pene roz, consideră că este unul dintre semnele venite din partea universului. Dragostea are puterea de a distruge toate problemele tale și de a-ți vindeca rănile, dacă îi vei da voie să facă asta.

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

7. Găsești dintr-o dată o scrisoare, un cadou sau unul dintre lucrurile sale

Dacă si scăpat de toate lucrurile lui/ei după despărțire și totuși continui să găsești obiecte care i-au aparținut nu este vorba doar despre o coincidență fericită. Acesta este unul dintre semnele spirituale că te vrea înapoi.

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

8. Îi poți simți energia

Ai petrecut atât de mult timp împreună cu el/ea, așa că nu există nicio îndoială că ați împărtășit o conexiune profundă care poate transcende timpul și distanța. În adâncul sufletului tău, știi că acea persoană îți este aleasa și de aceea continui să-i simți prezența oriunde te duci. Este clar că se va întoarce curând!

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

9. Vorbește despre tine cu prietenii comuni

Dacă vorbește despre tine, nu-și poate lua gândul de la tine. Nu încape nicio urmă de îndoială!

Surbhi spune: "Dacă prietenii tăi menționează brusc întâlnirea cu fostul tău/fosta ta, atunci nu este doar unul dintre semnele că universul vrea să fii cu acel cineva. El/ea s-a întâlnit pe neașteptate cu prietenii tăi. Apoi, a vorbit despre tine cu intenția ca această veste să îți fie transmisă ție. Prietenii tăi de aici sunt mesagerii universului care te vă ajută să vă împăcați."

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

10. La televizor sau la radio rulează o anumită melodie care îți aduce aminte de el/ea

Ar putea fi melodia pe care ați dansat pentru prima dată împreună sau cea pe care o ascultați în mașină. Dacă o piesă care are o semnificație specială pentru voi doi începe să cânte atunci când te aștepți mai puțin, este pentru că tu și fostul tău/fosta ta sunteți făcuți unul pentru celălalt și trebuie să vă împăcați.

11 semne spirituale că se va întoarce la tine

11. Strănuți sau sughiți

Despre acest semn, Surbhi menționează că: "Sughițul este obișnuit după o masă. Dar a avea sughițuri la întâmplare, la ore ciudate este un alt semn că fostul tău/fosta ta se gândește la tine".

În culturile asiatice, strănutul este considerat un semn că sufletul tău pereche se gândește la tine. Bineînțeles, acest lucru nu se aplică atunci când ești bolnav/ă sau ai gripă. Dar dacă strănuți în mod repetat fără să ai vreo boală, atunci este unul dintre semnele spirituale că se va întoarce la tine.

‹ Vezi si