Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

7 scuze pe care le foloseşte un bărbat infidel

Joi, 20.10.2016
Eram nefericit
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Eram nefericit

Lipsa de împlinire în relaţie este cel mai des invocată scuză de către un bărbat care înşală. E adevărat, cu timpul, romantismul, spontaneitatea şi pasiunea nu mai sunt la fel de puternice ca în primele zile ale relaţiei, dar absenţa lor este un motiv pueril pentru decizia de a le căuta în altă parte. Dacă, în loc să lupte alături de tine pentru a reînvia tumultul dragostei, bărbatul tău preferă să aleagă calea cea uşoară, un viitor armonios alături de el este compromis. Aceeaşi concluzie este valabilă şi în cazul pretextului „am căutat sex în altă parte, pentru că tu nu îmi mai ofereai”.

Infidelitatea rămâne în continuare una dintre principalele cauze ale destrămării relaţiilor moderne. Într-o lume în care tentaţiile sunt mai irezistibile ca niciodată, iar satisfacerea propriilor pofte, egoismul şi filosofia „trăieşte clipa” devin adevărate motoare ale existenţei, trădările sunt la ordinea zilei.

Iar complexitatea sentimentelor pe care le încercăm atunci când am aflat că am fost înşelate este uneori mai greu de suportat decât vestea trădării în sine. Furie, dezamăgire, anxietate, ură şi un strop de iubire: iată un amestec greu de digerat. Atunci când i se adaugă şi vina, inoculată de cele mai multe ori în mod inconştient (sau nu) de iubitul necredincios, povara devine insuportabilă.

Tactica de a da vina pe victimă este în continuare folosită de mulţi dintre cei care trădează în dragoste! Pe lângă această armă a laşităţii, bărbaţii infideli apelează şi la alte scuze, care de multe ori îşi ating scopul. Aruncă şi tu o privire asupra lor, pentru a te putea păzi mai bine de ele!

Infidelitatea în cuplu este un fenomen îngrijorător, dar la fel de periculoasă este şi uşurinţa cu care unele femei acceptă scuze cusute cu aţă albă. Ştim că este greu, dar trebuie să respingi vehement aceste pretexte invocate de bărbaţii care înşală!

Descoperă aici şi care este gestul care îţi arată că iubitul tău nu îţi este fidel!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!