swipe
↓ citeste mai jos ↓
Alegi bărbatul nepotrivit de fiecare dată Alegi bărbatul nepotrivit de fiecare dată
1 / 8
Crezi că ai nevoie de un bărbat ca sa fii fericită Crezi că ai nevoie de un bărbat ca sa fii fericită
2 / 8
Crezi că îl poți salva Crezi că îl poți salva
3 / 8
Cauți pe cineva care să te salveze Cauți pe cineva care să te salveze
4 / 8
Cauți o persoană care să te completeze Cauți o persoană care să te completeze
5 / 8
Petreci mai mult timp căutând un partener decât practicând hobby-urile tale Petreci mai mult timp căutând un partener decât practicând hobby-urile tale
6 / 8
Nu ai încheiat pactul cu trecutul Nu ai încheiat pactul cu trecutul
7 / 8
Încerci să pari ceea ce nu ești doar pentru a impresiona Încerci să pari ceea ce nu ești doar pentru a impresiona
8 / 8

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Alegi bărbatul nepotrivit de fiecare dată

Ajungi în mod constant în relații toxice cu bărbați care nu sunt potriviți pentru tine. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că în mod inconștient tu încerci să te sabotezi alegând un partener care nu are aceleași așteptări ca ale tale de la relație. Mai mult, prietenii și familia te-au avertizat în privința lui, dar tu ai preferat să nu-i asculți, crezând că tu vei fi acea femeie care îl va putea transforma în partenerul perfect. Chiar și așa, oricât de mult ți-ai fi dorit să-l schimbi, știai în sinea ta că nu o vei putea face vreodată și că doar îți pierzi timpul. În subconștient, ție îți este frică de o relație profundă.

Sursa foto: Pixabay

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Crezi că ai nevoie de un bărbat ca sa fii fericită

Ai impresia că nu poți fii fericită decât în doi și nu accepți să fii singură nici măcar o zi. În loc să profiți de tot acest timp petrecut în singurătate pentru a te ocupa de propria persoană, de pasiunile tale și dorințele tale, încerci doar să găsești un alt partener care să te facă fericită. Înainte de a începe o nouă relație, încearcă să te asiguri că ești fericită cu propria persoană, altfel vei avea parte, în continuare, doar de situații toxice.

Sursa foto: Pixabay

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Crezi că îl poți salva

Multe femei complexul salvatorului și caută constant un bărbat pe care să-l salveze. Asta nu înseamnă decât că ele caută încă de la bun început un bărbat care să aibă nevoie de ajutorul lor. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, ajungi în relații cu bărbați nepotriviți de fiecare dată doar pentru că tu asta cauți. Ai nevoie de acel ceva care să aducă puțină dramă în viața ta și te folosești de o relație pentru a primi ceea ce ai nevoie. Nu tu ești cea care ar trebui s-i vindeci pe alții! Lasă-i pe psihoterapeuți să se ocupe de bărbații cu probleme și încearcă să le rezolvi și tu pe ale tale. Doar așa vei putea avea o relație sănătoasă.

Sursa foto: Pixabay

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Cauți pe cineva care să te salveze

Dacă te gândești deseori la faptul că ești o persoană care are foarte multe probleme și dacă consideri că în mintea ta este un mare haos nu înseamnă că ar trebui să îți cauți o relație care să te scoată din aceste stări. Vei atrage un bărbat care are la fel de multe probleme ca tine și nu veți face decât să vă îngreunați viața unul altuia. Înainte de a începe o relație sănătoasă, ambii parteneri trebuie să adopte o gândire sănătoasă.

Sursa foto: Pixabay

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Cauți o persoană care să te completeze

Chiar dacă ai putea crede că este romantic să îți găsești jumătatea, realitatea este total alta. Tu, la fel ca oricare altă persoană din această lume, nu ai nevoie de cineva care să te completeze. Dacă simți că ai nevoie de asta, nu înseamnă decât că percepția ta despre relații nu este tocmai ok. Înainte de a-ți găsi jumătatea, asigură că și tu ești o persoană cu o gândire sănătoasă și o personalitate complexă.

Sursa foto: Pixabay

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Petreci mai mult timp căutând un partener decât practicând hobby-urile tale

Da, pentru a cunoaște un nou partener este necesar să ieși foarte mult în oraș și să socializezi și nu, nu este nimic greșit în asta. Dar, chiar și așa, dacă tu petreci mai mult timp căutându-ți un nou partener decât petreci ocupându-te de nevoile și dorințele personale, asta nu înseamnă decât că nu e momentul să începi o nouă relație. Cel mai bun mod de a întâlni acea persoană specială care ți se va potrivi ca o mănușă este să te ocupi de propria persoană. În timp ce tu vei evolua în cel mai frumos mod posibil, va apărea în viața ta și acel cineva cu care să-ți împarți viața.

Sursa foto: Pexels

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Nu ai încheiat pactul cu trecutul

Încă nu ai trecut peste despărțirile tale anterioare și încă te confrunți cu cicatrici ale trecutului. Chiar dacă tu crezi că vei vindeca o relație veche cu una nouă, lucrurile nu se vor întâmpla exact așa. Nu vei face decât să te gândești în continuare la fosta ta relație, în timp ce noul tău partener își va pierde timpul încercând să te facă fericită.

Sursa foto: Pexels

8 semne clare care arată că nu ești încă pregătită pentru o relație

Încerci să pari ceea ce nu ești doar pentru a impresiona

Dacă îți dai seama că de multe ori încerci să pari altcineva doar pentru a-i impresiona pe potențialii tăi parteneri, atunci acest lucru ar trebui să-ți dea de gândit. Nu trebuie să te prefaci că ești altfel doar pentru a impresiona un bărbat pe care tu îl placi. Oricum nu te vei putea preface la nesfârșit și își va da seama la un moment dat că nu ești ceea ce credea el. Nu poți avea o relație sănătoasă decât cu un partener lângă care te simți confortabil fiind tu însuți și care te place exact pentru ceea ce ești tu.

Sursa foto: Pexels