Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Câte iubiri ai în funcție de data nașterii

Joi, 19.01.2017
de Viorica Ghinea

De fiecare dată când te îndrăgostești, crezi că nu vei mai iubi pe nimeni după aceea, dar adevărul este cu totul altul. Nu hotărăște inima ta când să intre altă persoană în ea, ci există un alt criteriu mai presus de toată lumea.

Știai că numărul iubirilor într-o viață îți este scris în destin încă de la naștere? Secretul stă în luna în care ai venit pe lume. Așadar, iată de câte iubiri ai parte în viață în funcție de data nașterii!

cuplu indragostit

Luna în care te-ai născut îți spune de câte ori vei iubi în viață

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, înseamnă că te îndrăgostești cu ușurință și că nu îți ascunzi sentimentele. Întotdeauna le demonstrezi partenerilor tăi cât de mult înseamnă pentru tine. Îți vei dărui inima de mai multe ori, dar numai trei iubiri îți vor rămâne cu adevărat în minte, iar ultima dintre ele va fi cea mai mare. Cu acel bărbat te vei și căsători, pentru că îl vei considera cel mai bun dintre toți.

Februarie

Scopul tău în viață este să găsești acel bărbat care să te ungă pe suflet. Te vei îndrăgosti de două ori, dar prima oară vei trece printr-o experiență dureroasă, astfel că nu îți vei mai deschide inima cu ușurință după aceea. Va mai trece ceva timp până să experimentezi și a doua iubire care îți este scrisă în destin.

Martie

Vei trăi mai multe iubiri pe parcursul vieții, dar doar una dintre ele va fi cea mai importantă pentru tine. Toate vor fi doar jocuri până îl vei întâlni pe el. Vei rămâne cu gândul la acel bărbat toată viața ta, pentru că nu vei mai întâlni pe nimeni ca el. Din păcate, nu vei reuși niciodată să reiei legătura sentimentală cu el, astfel că vei suferi mult timp.

Aprilie

Deși vei avea mai multe relații sentimentale pe parcursul vieții, vei iubi doar de două ori cu adevărat. Fiecare experiență pe care o vei trăi va fi una extrem de intensă. Sentimentele tale vor fi puternice și te vor distruge în cele din urmă, pentru că nu vei primi în schimb ceea ce vei dărui.

cuplu intins pe iarba

Mai

Îți vei dărui inima unui singur bărbat, cel lângă care vei rămâne până ce moartea vă va despărți. Iubirea este ceva sacru pentru tine, așa că nu îți deschizi inima în fața oricui, ci doar în fața celui care consideri că merită să ocupe un loc special acolo. I te dăruiești complet și ești dispusă să faci cele mai mari sacrificii din dragoste.

Iunie

Dacă te-ai născut în această lună, înseamnă că te vei îndrăgosti de patru ori pe parcursul vieții. Fiecare iubire va însemna mult pentru tine, dar nu vei rămâne cu niciunul dintre ei. Te vei căsători în cele din urmă cu un bărbat care te iubește mult, dar pe care tu doar îl apreciezi.

Iulie

Îți este scris să te îndrăgostești o dată și bine. Niciun bărbat nu va mai fi după aceea suficient de bun încât să îți câștige iubirea. Chiar dacă nu vei rămâne cu acest bărbat, totuși îl vei păstra mereu în sufletul tău și îi vei compara mereu pe alții cu el.

August

Vei avea parte de cinci iubiri în viață, una mai intensă ca alta, pe măsură ce te vei maturiza. Vei căuta frecvent acel bărbat care să te completeze la perfecție, dar până la urmă te vei mulțumi cu unul care te ridică mai mult pe piedestal. Pentru tine este important să fii alături de cineva care te idolatrizează.

Septembrie

Vei trăi mai multe iubiri, dar nu te vei îndrăgosti niciodată cu adevărat. Egoismul te împiedică să te dăruiești complet într-o relație, astfel că îi vei pierde pe rând pe partenerii tăi. Dacă nu tragi un semnal de alarmă, vei ajunge să rămâi singură pe viață.

Octombrie

Îți este scris în destin să ai două iubiri pe parcursul vieții. De prima dintre ele nu te vei putea bucura prea mult timp, pentru că nu va dura. Astfel că a doua va rămâne cea mai importantă pentru tine. I te vei dedica trup și suflet partenerului tău și nu vei mai avea ochi pentru nimeni.

Noiembrie

Inima ta nu este făcută să iubească o singură persoană, astfel că vei trăi șase experiențe amoroase intense. Te vei bucura de toate la timpul lor, dar vei pleca fără regrete din relație atunci când vei considera că partenerul nu mai are ce să îți ofere.

Decembrie

Te vei îndrăgosti de patru ori în viață, însă o singură dată o vei face cu toată ființa ta. Acela va fi bărbatul lângă care îți vei dori să îți petreci tot restul vieții. Nimeni și nimic nu va mai conta după ce îl vei întâlni pe el. Vei renunța la multe lucruri doar pentru a fi cu el.

Tu ți-ai atins numărul de iubiri? 

 

Urmează și testul iubirii veșnice și află cât va dura relația ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Top 8 motive de divorț care pot afecta pe toată lumea (354 vizite)
  1. Top 8 motive de divorț care pot afecta pe toată lumea (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!