Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cele mai evidente semne că ești atrasă emoțional de cineva

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Îi acorzi atenția ta totală?

Îi acorzi atenția ta totală?

Dacă ești pe deplin prezent și implicat în discuție când ești cu acea persoană, atunci ai unul dintre semnele atracției emoționale. Când avem o legătură emoțională cu cineva, nu ne distrage nimic, cum ar fi telefoanele sau alte persoane, și îi oferim atenția noastră totală. 

Sursa foto: Unsplash

Ai întâlnit vreodată pe cineva și te-ai simțit conectată imediat de persoana respectivă? Atracția emoțională poate fi produsă fără să fie introduse în ecuație și elemente de natură fizică. Înțelegerea semnelor de atracție emoțională te poate ajuta să dezvolți acea chimie și să construiți o relație profundă.

Ai simțit vreodată că știi pe cineva de mult timp chiar și atunci când l-ai întâlnit pentru prima dată? Acest tip special de sentiment este atracția emoțională. Când te simți atras de sufletul cuiva în loc de înfățișarea sa, devii atrasă emoțional de el. Mintea și spiritul acelei persoane te atrag spre ea și simți chimia incontestabil de puternică. Atracția emoțională duce adesea la relații profunde, care pot fi atât romantice, dar și de prietenie.

Surse foto: Unsplash, istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!