Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cinci obiceiuri ale cuplurilor care au o viață sexuală bună

Joi, 04.08.2016

Multe persoane implicate în relații de lungă durată pierd pe drum pasiunea din dormitor, astfel că viața lor sexuală are mult de suferit. Totul devine o rutină, poate chiar o obligație de cuplu odată cu trecerea timpului.

Stresul, monotonia, lipsa dorinței sexuale ori a comunicării... indiferent care ar fi dușmanul care a pătruns în patul tău, nu trebuie să îți pierzi speranța că lucrurile se pot îmbunătăți.

Trage un ochi în dormitorul cuplurilor care au o viață sexuală împlinită! Iată cinci obiceiuri pe care ar trebui să le aplici și tu cât mai repede!

Cuplurile cu viață sexuală demnă de invidiat...

1. ... nu uită să flirteze.

Flirtul nu ar trebui să fie între doi parteneri doar la începutul relației, ci ar trebui să condimenteze atmosfera și mai târziu. Această tehnică de seducere vă ajută să vă relaxați, să vă apropiați și să mențineți vie flacăra pasiunii.

Arată-i celui drag că ești în continuare atrasă de el și invită-l în acest joc al seducției. Vă veți aminti cât de bine vă distrați la început și de ce sunteți acum împreună.

2. ... vorbesc deschis despre ceea ce simt.

Comunicarea este cheia oricărei relații, așa că nu ar trebui să îi oferiți un caracter inferior în legătura voastră sentimentală. Discută cu cel drag despre ceea ce îți place în pat, despre ceea ce ai vrea să încerci, dar și despre lucrurile care te deranjează. Este important să fiți deschiși și dispuși la compromisuri. Niciunul nu ar trebui să renunțe la nevoile lui sexuale, dar nici să îl forțeze pe celălalt să încerce ceva ce nu își dorește.

3. ... își fac timp pentru sex.

Pentru început, ca să ai o viață sexuală împlinită, trebuie să ai timp de una. Cuplurile cu o viață seuală împlinită au grijă să își facă timp pentru activitățile lor erotice. Ele nu fac lucrurile pe grabă, doar pentru a se elibera de tensiunea sexuală acumulată, ci trăiesc intens acele momente și se bucură de timpul petrecut împreună. Fac tot ce le stă în putință pentru a nu-și neglija viața intimă.

4. ... aduc mereu ceva nou în dormitor.

Pentru ca monotonia să nu pună stăpânire pe patul lor, cuplurile cu viață sexuală împlinită își condimentează frecvent partidele. Ele încearcă poziții erotice și locuri noi și nu se tem să aducă în „joaca” lor diferite obiecte care le pot stârni plăcerea.

Atmosfera trebuie să rămână mereu interesantă în dormitor, astfel că este nevoie de două ingrediente: creativitate și originalitate. Acțiunea din pat poate rămâne interesantă, surprinzătoare și distractivă și după mai mulți ani de relație, dar ambii parteneri trebuie să se implice în egală măsură.

5. ... se relaxează împreună.

O viață sexuală împlinită nu presupune doar pasiune, ci și relaxare. Nu vă îndepărtați unul de celălalt imediat ce ați încheiat partida amoroasă, ci stați îmbrățișați ori faceți ceva care să vă facă plăcere. Glumiți unul cu celălalt, râdeți fărărezerve și uitați de griji și de probleme. Stările neplăcute acumulate peste zi creează inevitabil tensiune în cuplu, așa că este important să renunțați la ele.

Urmează și tu aceste obiceiuri pe care cuplurile cu viață sexuală împlinită le respectă cu sfințenie. Vei observa în scurt timp că acțiunea din dormitor se revigorează și că vă doriți unul pe celălalt din ce în ce mai mult.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!