Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Două cupluri din zodiac care trăiesc iubirea imposibilă

Miercuri, 17.08.2016
de Andreea Marinescu

Iubirea învârte sori și stele”, spunea Dante în „Divina Comedie”, însă pentru două dintre cuplurile zodiacului dragostea este un lucru imposibil. Și asta pentru că o poartă unei persoane care nu ar trebui să facă parte din viața ei, într-un fel sau altul.

Haideți să aflăm care sunt cele două cupluri din zodiac care trăiesc o dragoste imposibilă

Berbec-Scorpion

Două semne pline de pasiune și fantezie! Berbecul este unul dintre cele mai dinamice semne ale zodiacului: activ, creativ, pasional, senzual. Sunt nativi care nu se pot abține să nu caute același lucru la persoanele de sex opus, atunci când își doresc să aibă parte de iubire. Știu că, pentru puțin timp, doar din partea unora cu trăsături asemănătoare cu ale lor pot avea parte de o dragoste unică, efervescentă, puternică, intensă. De aceea, în ecuație poate intra un nativ din Scorpion, care să le poată duce la îndeplinire idealul.

De ce este imposibilă iubirea dintre Berbec și Scorpion

Dragostea pe care o trăiesc aceste două zodii, în cuplu, este ideală. Dar, din păcate, și imposibilă, fiind una dintre marile suferințe din viața Berbecului.

Și asta pentru că sunt două zodii mult prea asemănătoare și, dincolo de pasiune, defectele nu sunt acceptate, în comparație cu alte combinații astrale. Dragostea lor perfectă se termină imediat cum acești doi nativi încep să se descopere. Efervescența, nerăbdarea, deseori irascibilitatea, caracteristici specifice Berbecului și Scorpionului, nu au loc la puterea a doua în relație. Sunt motivele pentru care, în ciuda sentimentelor, cele două zodii nu-și pot trăi iubirea. Tânjesc una după cealaltă, se gândesc, seara, înainte de a pune capul pe pernă, la iubirea lor, însă atunci când sunt în aceeași cameră ajung să nu se suporte. Asta, în ciuda pasiuni dintre ei.

Fecioara-Pești

Din păcate pentru Fecioară, iubirea este ceva imposibil, dar ea este resemnată. De aceea se orientează către un reprezentant de sex opus care să fie cât mai aproape posibil de dorințele ei. Acesta este nativul din Pești, în care vede un tată, un frate, un prieten, dar nu și un iubit. Pentru ea, iubirea reprezintă ceva ideal, care se regăsește fie în vise, fie în filmele de la Hollywood sau în romanele de dragoste.

Visează cu ochii deschiși la basmul cu Făt-Frumos, deși nu-i place să recunoască acest lucru. Însă se mulțumește cu persoana care se află cel mai aproape de această reprezentare. Iar aceea este nativul din Pești. Se poate spune că, în pofida sentimentelor sincere pe care i le poartă acest semn zodiacal, Fecioara găsește imposibil să iubească pe cineva, așa cum poate iubi o femeie un bărbat. Sentimentele ei sunt sincere pentru partenerul de viață, însă nu este vorba despre dragoste, ci despre afecțiune, pe care oricine o poartă cuiva din familie.

Este exact tipul de sentiment care îi umilește pe nativii din Pești. Au sentimentul că li se face o favoare, simt că sunt tolerați, iar asta nu le face bine. Iubirea pentru Fecioară este imposibilă, fiindcă și ei își doresc totul de la persoana iubită, iar când simt că nu este vorba de așa ceva, au tendința să plece, fără să se uite înapoi. De aceea astrele consideră că Fecioara este o zodie condamnată la singurătate

Ați trăit până acum o iubire imposibilă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (35)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Top 8 motive de divorț care pot afecta pe toată lumea (404 vizite)
  1. Top 8 motive de divorț care pot afecta pe toată lumea (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!