Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Pate-ul de ficat de pui - Informatii nutritionale si proprietati terapeutica

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de pate de ficat de pui. Afla informatii nutritionale si proprietatea terapeutica a pate-ului de ficat de pui.

Ce beneficii aduce pate-ul din ficat de pui?

- Este recomandat in prevenirea anemiei.

- Creste rezisten­ta la infectii in sezonul rece.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de pate de ficat de pui

- 201 kcal.
- Grasimi: 13.1 grame.
- Carbohidrati: 6.5 grame.
- Proteine: 13.5 grame.

Ce vitamine si minerale contine pate-ul de ficat de pui?

- Vitamine: retinol, niacina, riboflavina, acid ascorbic si tocoferol.
- Minerale: fier, zinc si sodiu.

pate din ficat de pui

Ce proprietati terapeutice are pate-ul de ficat de pui?

- Previne aparitia problemelor osoa­se la copii si a osteoporozei la adulti.

Ce dezavantaje are pate-ul din ficat de pui?

- Contine mult colesterol.

- Poate provoca dureri de cap, ameteli, stari de slabiciune, greata, modificari de ritm cardiac, respiratie dificila.

- Nu este permis in alimentatia copiilor, a femeilor insarcinate, a hipoglicemicilor, a batranilor si a cardiacilor.

- Poate produce balonari, greata, crampe, astm, alergii si eczeme.

- Poate afecta sanatatea tractusului digestiv.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!