Pate-ul de ficat de pui - Informatii nutritionale si proprietati terapeutica

Pate-ul de ficat de pui - Informatii nutritionale si proprietati terapeutica

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de pate de ficat de pui. Afla informatii nutritionale si proprietatea terapeutica a pate-ului de ficat de pui.

Ce beneficii aduce pate-ul din ficat de pui?

- Este recomandat in prevenirea anemiei.

- Creste rezisten­ta la infectii in sezonul rece.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de pate de ficat de pui

- 201 kcal.
- Grasimi: 13.1 grame.
- Carbohidrati: 6.5 grame.
- Proteine: 13.5 grame.

Ce vitamine si minerale contine pate-ul de ficat de pui?

- Vitamine: retinol, niacina, riboflavina, acid ascorbic si tocoferol.
- Minerale: fier, zinc si sodiu.

pate din ficat de pui

Ce proprietati terapeutice are pate-ul de ficat de pui?

- Previne aparitia problemelor osoa­se la copii si a osteoporozei la adulti.

Ce dezavantaje are pate-ul din ficat de pui?

- Contine mult colesterol.

- Poate provoca dureri de cap, ameteli, stari de slabiciune, greata, modificari de ritm cardiac, respiratie dificila.

- Nu este permis in alimentatia copiilor, a femeilor insarcinate, a hipoglicemicilor, a batranilor si a cardiacilor.

- Poate produce balonari, greata, crampe, astm, alergii si eczeme.

- Poate afecta sanatatea tractusului digestiv.

 

Articolul urmator
Ce este cetoza și de ce este benefică?
Ce este cetoza și de ce este benefică?
Stii sa pui barbatii pe jar?
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (222 vizite)