Pate-ul de ficat de pui - Informatii nutritionale si proprietati terapeutica
Cuprins
- Ce beneficii aduce pate-ul din ficat de pui?
- Informatii nutritionale pentru 100 de grame de pate de ficat de pui
- Ce vitamine si minerale contine pate-ul de ficat de pui?
- Ce proprietati terapeutice are pate-ul de ficat de pui?
- Ce dezavantaje are pate-ul din ficat de pui?
Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de pate de ficat de pui. Afla informatii nutritionale si proprietatea terapeutica a pate-ului de ficat de pui.
Ce beneficii aduce pate-ul din ficat de pui?
- Este recomandat in prevenirea anemiei.
- Creste rezistenta la infectii in sezonul rece.
Informatii nutritionale pentru 100 de grame de pate de ficat de pui
- 201 kcal.
- Grasimi: 13.1 grame.
- Carbohidrati: 6.5 grame.
- Proteine: 13.5 grame.
Ce vitamine si minerale contine pate-ul de ficat de pui?
- Vitamine: retinol, niacina, riboflavina, acid ascorbic si tocoferol.
- Minerale: fier, zinc si sodiu.
|
Ce proprietati terapeutice are pate-ul de ficat de pui?
- Previne aparitia problemelor osoase la copii si a osteoporozei la adulti.
Ce dezavantaje are pate-ul din ficat de pui?
- Contine mult colesterol.
- Poate provoca dureri de cap, ameteli, stari de slabiciune, greata, modificari de ritm cardiac, respiratie dificila.
- Nu este permis in alimentatia copiilor, a femeilor insarcinate, a hipoglicemicilor, a batranilor si a cardiacilor.
- Poate produce balonari, greata, crampe, astm, alergii si eczeme.
- Poate afecta sanatatea tractusului digestiv.