Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ai curaj să te supui testului care îţi spune dacă eşti frumoasă?

Marţi, 24.05.2016
de Andreea Baluteanu

Oricărei femei îi place să primească des complimente şi se simte minunat când citeşte în ochii bărbatului pe care îl place admiraţia faţă de aspectul ei fizic. În timp ce frumuseţea există cu adevărat în ochii privitorului, nu putem contesta nici că mândria noastră ne provoacă să încercăm orice test care pretinde că ne-ar măsura factorul de atracţie!

Amuză-te mai jos cu „testul-capcană al degetului”, care îţi arată cât eşti de frumoasă!

Testul-capcană al degetului, viral pe internet

Mai ţii minte testul „cu creionul sub sâni”, inventat de chinezoaice pentru a măsura potenţialul de „femeie adevărată”? Tot asiaticele au pus la cale şi „testul-capcană al degetului”, care face furori pe reţeaua de socializare Weibo, echivalentul chinezesc al Facebookului.

Ce trebuie să faci pentru a te putea mândri cu titulatura de „femeie frumoasă”, după standardele acestor locuitoare ale Asiei, pasionate de frumuseţe? Să uneşti cu degetul arătător vârful nasului şi al bărbiei! Adevărata provocare? Ca buzele să îţi atingă la rândul lor degetul! Dacă ai reuşit să depui un sărut victorios pe deget, te poţi considera oficial frumoasă!

Te întrebi de unde au mai născocit chinezoaicele acest test-capcană? Spre deosebire de alte „găselniţe” ale acestor fete preocupate de aspectul lor fizic, testul-capcană al degetului are la bază un concept utilizat de medicii esteticieni: simetria facială. De fapt, persoanele cu trăsături armonioase și echilibrate au fost considerate dintotdeauna atrăgătoare.

Echivalentul asiatic al întrebării care ne bântuie şi pe noi adesea, hot or not, porneşte de la raportul 3:1 utilizat de esteticieni, conform căruia nasul, buzele şi bărbia trebuie să se situeze pe aceeaşi linie. Dr. Mark Holmes, de la McIndoe Surgical Centre, citat de dailymail.co.uk, ne oferă câteva lămuriri suplimentare, care au darul de a ne întări (sau nu) încrederea în acest test. Conform lui, „o componentă a frumuseţii este determinată de simetrie şi de proporţii faciale corecte. Cu toate acestea, ea nu ţine cont de energia şi personalitatea cuiva”.

Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de Brent Tanner, medic estetician, care afirmă că „deşi acest trend (n.a.: testul-capcană al degetului) este bazat pe principii clasice, care datează din perioada lui Leonardo Da Vinci, este o abordare simplistă să consideri că frumuseţea se bazează doar pe o serie de rapoarte”.

Mai ai nevoie de vreun argument pentru a nu cădea pradă disperării dacă nu ai reuşit să treci testul-capcană al degetului? Frumuseţi recunoscute precum Kate Middleton şi Gisele Bundchen par să nu aibă nici cea mai mică legătură cu profilul perfect. Iar dacă Ducesa de Cambridge şi supermodelul brazilian nu sunt atrăgătoare, atunci nu mai ştim cum să definim sex-appealul!

Tu te bucuri de frumuseţea clasică omagiată de testul-capcană al degetului?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!