Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cele mai noi modele de unghii, pentru cele mai stilate dive! Top 8 manichiuri pe care le vom iubi în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Mărturisim că una dintre ocupațiile noastre favorite constă în a căuta, încă de când anul începe, cele mai hot modele de manichiură. E de la sine înțeles: dacă schimbarea frecventă a garderobei e costisitoare, iar cea a părului e periculoasă, atunci când e vorba despre unghii, știm că ne putem distra așa cum avem chef.

Îți povestim mai jos care sunt cele 8 modele de unghii noi pe care să mizezi acum! Vezi ce se poartă în 2020 și pune mâna pe pensulă, deoarece este cazul să faci puțin pe Picasso!

Modele noi de unghii, pe mâinile tuturor în 2020

Nici nu a început bine anul, că ne-am șters manichiurile de Crăciun, cu roșu și verde sau cu brazi împodobiți, și am căutat cele mai fresh idei ale lui 2020. Stai alături de noi, fiindcă am adunat cele mai cool sugestii de la experții în nail trends. Ce îți putem spune e că ne așteaptă de toate pentru toți: modele creative pentru pasionatele de artă pe unghii, minimalism pentru cele cărora nu le place să se complice, dar și sustenabilitate pentru fetele care protejează mediul.

unghii volaj

Vezi mai jos care sunt modelele noi de unghii pe placul lui 2020!

French manicure

Pregătește-te să îți ceri iertare de la mama ta, pe care ai certat-o întruna pentru că nu a renunțat încă la trendul french manicure, deoarece este tendința momentului. Ne-am obișnuit cu pasiunea pentru tot ce a fost hot în anii 90 și 2000, așa că nu ne miră deloc această tentație. În apărarea ta, french-ul care se poartă acum e destul de diferit de ceea ce abordează mamele și bunicile: liniile sunt delicate, cool, trasate atât la baza unghiei, dar și pe vârf. La fel de wow este și french-ul colorat, care trebuie musai încercat!

french manicure

Sursa foto: Instagram

Sustenabilitate

Ne place să credem că omenirea s-a trezit și că a înțeles impactul pe care îl are asupra planetei și adorăm să descoperim că grija pentru mediul înconjurător e reflectată atât de fidel în modă și în frumusețe. Și mai promițător e că a recurge la o manichiură sustenabilă, cu lacuri de unghii cu o compoziție cât mai safe, e un dar nu numai față de tine, cât și față de planetă. Cele mai cerute manichiuri din New York sunt colorate cu oje vegane și în nuanțe delicate, care să reziste cât mai mult.

unghii vegane

Sursa foto: Instagram

Animal print colorat

La polul opus față de minimalismul sustenabilității se află modelele de unghii noi în tonuri de animal print efervescente. Viața e destul de grea, măcar distrează-te când îți pictezi unghiile, pare să fie mesajul creatorilor acestui trend, și nu putem să nu recunoaștem că ne place. Optează pentru un animal print viu, atât de colorat încât nici măcar nu îi mai recunoști apartenența!

unghii animal print

Sursa foto: Instagram

Metalizat

Unghiile metalizate au fost trend în anii trecuți, dar abordarea e ușor diferită acum. În primul rând, nu mai optăm pentru auriu, argintiu sau bronz, ci pentru nuanțe neașteptate. În al doilea rând, finișul metalizat e acum asociat cu sclipiri de oglindă: e o manichiură care va face istorie!

unghii metalizate

Sursa foto: Pinterest

Mat

Finisarea mată nu e nici ea ceva nou, dar, din nou, direcția se schimbă în 2020. Modelele noi de unghii mizează pe nuanțe pastelate, nude, acoperite cu un strat de lac matifiant. Ferește-te neapărat de tonurile de negru, de roșu sau de alb mate: sunt too much, două cuvinte pe care trendurile din manichiura momentului le urăsc.

Unghii mare

Sursa foto: Pinterest

Galben

Dacă este o culoare care se va afla pe buzele tuturor în anul actual, aceea este galbenul. Luminos, plin de energie, optimist, întruchipează toate calitățile pe care avem nevoie ca și 2020 să le posede. Nu te teme să adopți modele de unghii noi în culori solare și nici măcar să le asociezi cu variante de nail art; creativitatea ta nu ar trebui să aibă limite.

unghii galbene

Sursa foto: Pinterest

Albastru

Classic Blue a fost declarat nuanța Pantone a anului 2020, iar experții în nail art au sărit în sus de bucurie, declarând că au anticipat de mult acest trend în mani-pedi. Liniștitor, sofisticat, elegant, albastrul trebuie să se afle măcar o dată pe unghiile tale în acest an. Înlocuiește de minune negrul și va arăta magic la petreceri!

ungghii albastre

Sursa foto: Pinterest

Noile neutre

Te-ai săturat de Ballet Slippers? Și noi! Culoarea de ojă preferată a lui Kate Middleton (sau așa se zvonește) ne-a obsedat atât de tare încât acum ne aflăm în căutarea unor neutre cât mai diferite. Și 2020 ni le-a oferit! Nu se mai poartă cremurile, bejurile, rozurile pale, cât neutrele perfect adaptate la nuanța pielii tale. Bine ai venit, galben pal, ivoriu, bronz sau cafeniu, și fie ca regența voastră să fie la fel de lungă precum a balerinei adorată de ducese și regine.

unfhii neutre

Sursa foto: Instagram

Unghiile în modele noi din 2020 reflectă preocupările societății actuale mai fidel ca decât în orice an: accentul e pus pe natural, pe sustenabilitate, dar și pe nevoia de distracție și culoare.

Află și care sunt culorile de păr la modă în 2020! Iată și cele mai potrivite modele de manichiură pentru unghiile scurte! 

Surse foto: Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!