Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Singura culoare de păr care prinde pe oricine

Luni, 20.02.2017

Negrul are conotaţii exotice care amintesc de marile frumuseţi ale lumii, dar înăspreşte trăsăturile. Roşcatul e o nuanţă vie, minunat de vibrantă, dar le prinde doar pe fetele cu ten de porţelan şi ochi deschişi la culoare. Nici nu mai vorbim de gama de rozuri sau de blorange-ul la modă, care necesită o asortare grijulie atât cu culoarea pielii, cât şi cu restul garderobei.

Dacă te-am întristat cu rândurile de mai sus, avem soluţia pentru tine: o culoare care se potriveşte oricui! În plus, îţi garantăm că e superbă şi că se regăseşte pe buzele tuturor!

Blondul angelic, culoarea care prinde pe oricine

Nu degeaba are o denumire desprinsă din lumile celeste: blondul angelic este o adevărată binecuvântare. Cu părul lor aproape alb, de o inocenţă răvăşitoare, care nu are însă nimic din duritatea griului sau din caracterul îngheţat al frosty hair, îngerii căzuţi pe pământ farmecă şi captivează.

taylor insta

E adevărat, la prima vedere, părul într-o nuanţă angelică pare greu de purtat! Combinaţia de alb şi platină are un caracter rafinat, dar care le sperie pe cele mai timide dintre noi, care pendulează între dileme precum „oare mă va îmbătrâni?”, „îl voi putea purta la birou?” sau „nu mă va face să par mai palidă?”.

Răspunsul la întrebările de mai sus este „cu siguranţă, nu”, dacă apelezi la un specialist. Blondul angelic prezintă atuul că este o culoare compusă, un amestec de blond, alb şi platină, astfel încât stilistul tău va putea modifica din proporţii, la alegere, rezultând astfel o nuanţă finală care să ţi se potrivească mănuşă.

Secretul constă, după spusele hairstylistului Samantha Cusick, în a te juca cu reflexiile din păr! Un specialist va şti să jongleze cu tonuri lăptoase, gri, solare, crem sau argintii, ţinând cont de pielea, de ochii şi de nuanţa naturală a părului tău! Ca regulă generală, tenurile deschise arată fenomenal cu un blond cât mai deschis, aproape alb, în timp ce acelea cu subton galben vor fi privilegiate şi de reflexii spre gri.

blond angelic street stzle

Blondul angelic îţi va lumina trăsăturile şi îţi va da un aer de fiinţă celestă, abia pogorâtă pe pământ. Este un adevărat dar pentru chipurile cu trăsături proeminente, care caută un efect de îndulcire, dar vor arăta minunat şi pe feţele copilăreşti.

Un alt avantaj al culorii care avantajează pe oricine este că îţi va conferi rafinament. Da, este o culoare îngerească, dar nu una imatură. Dimpotrivă, ea evocă intangibilul şi superioritatea acestor fiinţe celeşti şi va lipi toţi ochii de tine.

Vedetele îţi demonstrează poate cel mai bine potenţialul său de transfigurare: Jennifer Lawrence a încetat să fie adolescenta curajoasă din „Jocurile foamei” şi a devenit un sex-simbol după ce a îmbrăţişat părul angelic, iar Taylor Swift a renunţat la dulceaţa buclelor de copil pentru o culoare pe care toată lumea a apreciat-o.

jennifer lawrence blond

Să presupunem că ai obţinut culoarea momentului! Cum o porţi? Las-o să se evidenţieze adoptând un stil minimalist cu câteva inserţii de culoare. Apelează la piese inspirate de lenjerie, pentru un touch decadent, şi la transparenţe periculoase. Conferă cu ajutorul său un aer rafinat itemurilor sport banale şi împrospătează romantismul rochiilor înflorate ale primăverii.

Păstrează un makeup minimal, cu ten luminos şi pomeţi îmbujoraţi, pentru a respecta influenţele angelice, sau, dimpotrivă, mergi pe mâna unui machiaj dark, cu mult tuş şi grafisme accentuate.

Blondul angelic este culoarea momentului, care se potriveşte oricui! Tu ce părere ai?

Surse foto: Instagram, Getty/Gulliver

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!