Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Dermedic – recomandarea dermatologilor pentru un păr puternic

Redactor Divahair.ro

Firele de păr conțin cheratină, o compoziție de proteine care oferă protecție scalpului împotriva stresului și a deteriorării pe termen lung. Factori precum poluarea, dietele neadecvate, mâncarea nesănătoasă și îngrijirea superficială sau prea intensă a părului îi pot perturba echilibrul.
Mereu apreciat atunci când este bine îngrijit și frumos, părul necesită o atenție riguroasă, cu atât mai mult dacă suferim de afecțiuni ce au ca rezultat căderea acestuia.

DERMEDIC a creat CAPILARTE, o gamă de produse specializată pe tratarea afecțiunilor scalpului, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu alopecie de diferite etiologii, inclusiv căderea părului determinată de cauze genetice, hormonale sau de stres.

Gama conține:

CAPILARTE Ser Tratament pentru stimularea creșterii părului – stimulează micro-circulația la nivelul scalpului, protejează și regenerează celulele foliculilor de păr și îmbunătățește vitalitatea acestora, stimulează creșterea de fire de păr noi, structurate în mod adecvat.

CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului – un produs hipoalergenic, acesta crește volumul și grosimea firului de păr, stimulează microcirculația scalpului și asigură hrănirea intensivă a părului, activează și întărește foliculii de păr, stimulează creșterea părului nou și puternic, previne căderea excesivă a părului.

Produse Dermedic CAPILARTE

CAPILARTE Șampon fortifiant împotriva căderii părului – îmbunătățește oxigenarea foliculului de păr, hrănește și întărește foliculii de păr, extinde ciclul de viață al părului și previne căderea excesivă. Perfect pentru utilizarea zilnică pe tot parcursul anului.

Este recomandată utilizarea zilnică timp de 3 luni. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați serul pentru cel puțin 3 luni în același timp cu CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului.

Produsele pot fi utilizate de persoanele ce nu pot beneficia de tratamentele medicamentoase clasice din cauza reacțiilor adverse. Studiul clinic efectuat a arătat că după 3 luni de tratament s-au obținut cu 110% mai multe fire de păr.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!