Idei de tatuaje pentru ureche la modă în 2017

Roxana R

Tatuajele în spatele urechii sunt la mare căutare acum. Discrete sau foarte vizibile, aceste desene vor aduce un plus de farmec ținutei tale și te vor face să pari misterioasă.

Tatuajele nu mai sunt de mult un semn de rebeliune sau masculinitate. Și femeile pot alege dintr-o gamă foarte variată de modele, pentru a conferi aspectului lor un plus de șarm. Poți alege un model foarte discret în spatele urechii sau unul mai vizibil, desenat chiar pe lob. Depinde cât de curajoasă ești și cât de mult îți poți schimba aspectul.

De asemenea, poți recurge la un tatuaj permanent sau la unul temporar, pe care îl poți modifica sau șterge ori de câte ori dorești.

Vezi în galeria foto câteva idei de tatuaje pe care ți le poți face și tu în spatele urechii!

Vezi și Cum să folosești fardul de ochi în 2017 ca să arăți fabulos

Semilună

Semilună @ feedpuzzle

Este o alegere foarte bună dacă vrei un tatuaj micuț, discret. Semiluna te duce cu gândul la poveștile misterioase din „O mie și una de nopți”, deci nu vei greși dacă alegi acest desen. Vei fi elegantă și plină de mister. În plus, dacă ai părul lung, îți poți acoperi foarte ușor acest tatuaj cu o șuviță, dacă nu vrei să mai fie vizibil.

Floare mică

Floare mică @ KellyF.C.J.

Poate cu o floare nu se face primăvară, dar cu un tatuaj frumos precum acesta vei atrage cu siguranță privirile. Este foarte discret și îl poți ascunde foarte simplu, dacă asta îți dorești. Desenul poate fi realizat într-o culoare pastelată sau într-una aprinsă, dacă vrei ca tatuajul să fie mai vizibil.

Floare mare

Floare mare @ Tatoo Blend

Dacă ești puțin mai îndrăzneață, poți alege un tatuaj cu o floare mai mare în spatele urechii. Și acesta poate fi acoperit la nevoie, dar dacă porți părul prins în coadă, cu siguranță va fi vizibil, indiferent ce culori vei alege pentru realizarea lui.

Stol de păsări

Stol de păsări @ xinhxinh.vn

Îți place natura, iubești animalele și adori libertatea? Atunci alege un tatuaj de acest fel, cu păsări. Este destul de discret, dar cu siguranță de efect. Poți decide singură câte păsări vrei să fie desenate și ce culori ți se potrivesc.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator 4 idei de machiaj cu sclipici argintiu pentru ocazii speciale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.