De sarbatori, incearca machiajul semipermanent!

Luni, 21.12.2015
de Bianca Geica

Machiajul semipermanent este perfect pentru femeile care au o viata activa, ingrijite, care isi doresc sa arate bine chiar si atunci cand oboseala si stresul devin greu de suportat. Siguranta propriilor forte este cheia succesului, iar atenuarea micilor defecte si accentuarea atuurilor este primul pas catre cresterea increderii in propria persoana.

Machiajul semipermanent este un tatuaj cosmetic, care se aplica prin tehnici speciale, numite tehnici de micropigmentare.  

De obicei, tatuajul cosmetic se realizeaza in doua sedinte. In prima sedinta make-up artistul  face o consiliere estetica si stabileste forma, culoarea si tehnica de tatuare, iar in cea de a doua sedinta se face retusul culorii si a formei. Este important ca make-up artistul sa aiba un simt estetic dezvoltat, pentru a alege exact formele si culorile care se potrivesc fetei tale.

Alegem un machiaj semipermanent atunci cand vrem o imbunatatire a aspectului eleganta si un look fresh in fiecare dimineata. Tot prin machiajul semipermanent putem corecta mici imperfectiuni ale fetei, precum lipsurile din spranceana, sau inegalitatea conturului buzelor.

Machiajul semipermanent se poate face pentru:

*sprancene - conturarea sau umplerea lor prin diferite tehnici de micropigmentare;
*eyeliner - conturul ochilor jos sau sus;
*eyeshadow - umbre pe pleoapa superioara;
*buze - conturul sau umplerea acestora.

In functie de zona pe care alegem sa facem machiajul semipermanent, buze, sprancene sau ochi, procedura poate dura intre 1 si 3 ore. Retusul culorii sau a conturului prin repigmentare este indicat dupa o perioada de timp mai lunga, durata de timp a machiajului fiind diferita de la o persoana la alta.

Tot prin tehnica micropigmentarii se poate face tatuajul scalpului, pentru a imita aspectul radacinii firului de par la barbati sau la femei, dar si reconstructia aerolei, in cazul in care dupa tratamente sau operatii impotriva cancerului la san areola a fost indepartata.

In clinicile SlimArt aceasta procedura este efectuata de unii dintre cei mai buni make-up artisti, cu o vasta experienta in domeniu si cu dedicare pentru arta machiajului.

Mai multe informatii despre proceduri si preturi gasiti accesand acest link sau sunand la numarul de telefon: 0754.22.00.50.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!