swipe

Cinci idei de machiaj de primăvară la modă în 2017

Iluminatorul e la putere! @ jasonwu

Uită de contouring, noile tehnici de makeup aduc din nou în centrul atenției dragostea față de iluminator! Dar nu e vorba de un strobing reinterpretat, ci de ceva mult mai simplu! Investește într-un iluminator de calitare și presară-l pe pomeți, pe puntea nasului, în arcul lui Cupidon și în colțul exterior de sub sprâncene. Uniformizează bine și păstrează restul tenului curat: nu mai ai nevoie decât de un strop de balsam de buze și de mascara pentru alungirea genelor. Bineînțeles, tenul tău trebuie să fie perfect!

Cinci idei de machiaj de primăvară la modă în 2017

Rujul în nuanțe puternice, vedetă din nou! @ maccosmetics

Ultimii ani au mutat centrul de interes din zona ochilor în cea a buzelor, iar marile branduri de cosmetice au început să investească tot mai mult în formule ultraperformante, care ne aduc hidratare și rezistență de invidiat, dar și nuanțe intense. Din nou, te sfătuim să uiți de combinația de ruj puternic și ochi conturați și să mizezi în rest pe un makeup simplu, cu fond de ten lejer, corector, un strop de mascara și blush în nuanțe proaspete!

Cinci idei de machiaj de primăvară la modă în 2017

Tenul mat și nuanțele pastelate @ nicolesyjuco

Pielea ta nu se împacă prea bine cu finisările lucioase? Dacă e vorba doar de o chestiune de preferințe, atunci trebuie să alegi un machiaj de primăvară mat în 2017! Conjugă cu buze, pomeți și pleoape colorate în pasteluri delicate (tonurile de roz nu sunt la modă doar la capitolul haine) și bucură-te de vibrația primăverii în lookul tău!

Cinci idei de machiaj de primăvară la modă în 2017

Blush, blush, blush, blush @ clarkepage

Karl Lagerfeld a pictat obrajii modelelor care au defilat pentru Chanel în tonuri radioase, iar toată suflarea din modă i-a urmat exemplul. Dacă ar fi să decretăm un favorit absolut al tendințelor de makeup din primăvara 2017, acesta ar fi blush-ul! Imită exemplul frumoasei Emilia Clarke și mizează și tu pe pomeții îmbujorați. Sfatul nostru? Investește într-un produs cu textură de cremă, care îți va imprima mai multă prospețime, și asociază cu buze în tonuri suculente și pleoape nude (dacă ai curaj, chiar fără mascara).

Cinci idei de machiaj de primăvară la modă în 2017

Sprâncene metalizate @ sephora

Să nu comiți greșeala de a crede că machiajul din primăvara 2017 e o bombonică nevinovată! Chiar dacă trendurile incisive nu mai sunt la fel de puternice ca în anii trecuți, avem și aici câteva exemple de curaj. Sprâncenele metalizate sunt unul dintre ele! Presară glitter în sprâncenele răsfățate cu ceară, pentru mai multă rezistență, și completează cu un ten mângâiat cu fond de ten iluminator și buze nude. Apelează la un strat de mascara: nu vrei ca ceva să umbrească strălucirea sprâncenelor tale!

‹ Vezi si