Horoscop
Înapoi la

12.12: zi prăpăstioasă pentru relații. Zodiile trebuie să facă eforturi ca să fie fericite

12.12: zi prăpăstioasă pentru relații. Zodiile trebuie să facă eforturi ca să fie fericite

Lorena Teacă

Data de 12 decembrie aduce cu sine o combinație inedită de stări și evenimente. Trebuie să cunoști faptul că cifra 1 se concentrează asupra ta, a individualității și independenței tale, iar cifra 2 aduce nevoia de parteneriate și conexiune.

Numerologia din 12.12. oferă energia necesară pentru a contempla și a aduce schimbări semnificative în ceea ce ține de relații. Chiar dacă te consideri o persoană puternică, încrezătoare, care știe ce-și dorește și nu simte nevoia de schimbări, data de 12 decembrie te va forța incoștient să transformi anumite lucruri.

Prin urmare, ziua de 12 decembrie aduce un nou început în relațiile din viața ta, armonizând semnificațiile cifrelor 1 și 2 în interiorul tău.

Berbec

Vei simți nevoia de a te detașa atât emoțional, cât și fizic de partener, pentru a-ți pune gândurile în ordine. Ziua de 12 decembrie îți aduce multă înțelepciune și speranță.

Taur

Îți vei scoate „de la naftalină” ambiția. Proiectele mărețe la care te gândești de mult timp prind contur începând cu data de 12 decembrie.

Femeie

Gemeni

Relația cu familia se îmbunătește vizibil, iar nevoia ta de afecțiune este exprimată pe data de 12. În plus, relația cu partenerul de viață începe să fie caracterizată de armonie și sinceritate.

Rac

Femeile Rac pun piciorul în prag și își spun oful persoanei iubite. Acestea speră la o schimbare majoră în ceea ce privește relația, motiv pentru care devin foarte sincere și comunicative.

Leu

Te-ai săturat de singurătate și simți nevoia de mai mulți prieteni. Renunți la câteva dintre întâlnirile cu iubitul și ieși să socializezi cu oameni noi.

Fecioară

Atitudinea ta se schimbă complet la locul de muncă, lucru care te face să fii foarte serioasă, directă și extrem de tăcută. Simți nevoia să intri în cochilia ta și să nu mai ieși de acolo o perioadă.

Balanță

Comunicarea este foarte importantă pentru tine, iar ziua de 12 decembrie te pune în lumina reflectoarelor, deoarece simți nevoia să vorbești mai mult decât de obicei.

Scorpion

Îți dorești cu ardoare o schimbare majoră în relația de cuplu. Te descarci iubitului, după care aștepți ca lucrurile bune să apară între voi doi.

Femeie

Săgetător

Afacerile sunt foarte importante pentru tine, motiv pentru care ziua de 12 decembrie îți aduce foarte multă perseverență, dorință și motivație, lucruri benefice pentru planul profesional.

Capricorn

Îți dorești ca persoanele din jurul tău să te respecte în măsura în care îi respecți tu pe ei și să se comporte exemplar cu tine în orice circumstanțe. Ziua de 12 decembrie te pune în situația în care să prezinți aceste lucruri celor vizați.

Vărsător

Îți dorești ca totul să fie bine în relația de cuplu, așa că începi să faci schimbări chiar în privința comportamentului tău. Îți propui să fii mult mai calmă, răbdătoare și înțelegătoare, lucruri care vor fi observate și apreciate de partener.

Pești

Îți dorești să fii iubită și să primești dovezi de dragoste în fiecare minut. Astfel, în data de 12 decembrie îi arăți iubitului cât de multe meriți și îi aduci numeroase reproșuri cu privire la atitudinea lui.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.