Horoscop
Înapoi la

2019: anul chinezesc al Porcului de Pământ. Ce înseamnă asta pentru zodii

2019: anul chinezesc al Porcului de Pământ. Ce înseamnă asta pentru zodii

Lorena Teacă

Anul acesta a fost cel al Câinelui, iar anul 2019 va fi anul Porcului de Pământ. Porcul ocupă ultima poziție în zodiacul chinezesc și face ca anul 2019 să fie plin de împliniri și bucurii.

Noul an este destinat banilor, investițiilor, prieteniilor și relațiilor. Cu alte cuvinte, 2019 va fi un an împlinitior pe toate planurile, așa cum merită fiecare zodie în parte.

Iată ce presupune anul chinezesc al Porcului de Pământ pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Îți vei găsi în sfârșit marea dragoste și vei trăi momente unice și foarte frumoase alături de cei dragi. Banii nu vor mai reprezenta o problemă pentru tine.

Taur

Nativele Taur se vor simți împlinite sufletește pe toate planurile, deoarece dragostea le aduce numai bucurie, iar familia se află alături de ele la orice pas. Le vor reuși toate planurile și vor deveni mult mai optimiste!

Femeie

Gemeni

Afacerea va merge ca pe roate, iar tu te vei simți mândră și fericită că problemele stau departe de tine. Bucură-te de fiecare moment din anul 2019, deoarece îți va aduce foarte multe clipe fericite și unice!

Rac

Prietenii se înmulțesc, iar tu te simți în al nouălea cer, deoarece iubești să fii înconjurată de oameni dragi ție. Vei reuși să formezi familia la care visezi de mult timp și vei fi mândră de toate reușitele obținute!

Leu

Reușitele pe plan profesional te fac să zâmbești în fiecare zi din an, deoarece surprizele plăcute se țin lanț pentru tine în anul ce urmează. Relația cu iubitul înflorește, iar prietenii își fac apariția din ce în ce mai des în viața ta!

Fecioară

Prietenii contează foarte mult pentru tine, motiv pentru care te dedici trup și suflet acestor relații de amiciție. În plus, te apropii mult de familie, lucru care va conta enorm pe viitor.

Balanță

Îți dorești mult să întemeiezi o familie, iar anul 2019 îți va îndeplini acest vis. Relația cu iubitul se dezvoltă și prinde aripi, motiv pentru care simți că explodezi de fericire pe tot parcursul anului.

Femeie cu aripi

Scorpion

Familia contează enorm pentru tine, dar la fel de mult și afacerile. Va fi un an complicat, deoarece nu vei ști în ce direcție trebuie să te îndrepți cu precădere.

Săgetător

Partea profesională îți aduce multă fericire, deoarece mărirea de salariu colosală pe care o vei primi te va scăpa de foarte multe griji. Te bucuri de vacanțe exotice și faci planuri de căsătorie!

Capricorn

Devii mult mai optimistă și cu chef de viață, fapt pentru care toate lucrurile merg în favoarea ta. Te bucuri din plin de liniștea și armonia de acasă, motiv pentru care fericirea se citește pe chipul tău de-a lungul anului!

Vărsător

În prima parte a anului te lupți și dai din coate pentru a reuși ceea ce-ți dorești, apoi te relaxezi și culegi roadele eforturilor. Cu multă ambiție vei reuși ceea ce ți-ai propus!

Pești

Scapi de negativitate și te concentrezi asupra lucrurilor bune din viața ta. Îți dorești mult ca toate lucrurile să meargă perfect, iar astrele te vor răsplăti cu multă împlinire sufletească!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (62)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.