Horoscop
Înapoi la

2019, anul marilor despărțiri. 5 cupluri își spun adio

2019, anul marilor despărțiri. 5 cupluri își spun adio

Lorena Teacă

Anul 2018 a trecut, a lăsat în urmă momente unice și clipe greu de uitat, însă a venit momentul ca nativele să meargă înainte și să înfrunte cu capul sus noul an. Acesta se anunță a fi norocos pentru anumite zodii, însă unele nativele vor da nas în nas cu ghinionul.

Cinci native vor fi nevoite să-și găsească din nou echilibrul și liniștea interioară, deoarece despărțirea de iubit le va face să treacă prin momente cumplit de grele. Cu multă răbdare, voință și putere, vor reuși pe parcursul a câtorva luni să se pună din nou pe picioare și să-și recapete optimismul.

Iată care sunt cele 5 cupluri ale zodiacului care vor fi nevoite să-și ia adio:

Berbec-Scorpion

Femeia Berbec s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o zodie puternică, greu de manipulat sau de învins. Cu toate acestea, se pare că iubitul Scorpion îi pune gând rău și o face să sufere mai mult ca niciodată. Despărțirea de persoana iubită o face să devină pesimistă, irascibilă și depresivă, dar cu ajutorul celor apropiați își revine rapid și-și recapătă optimismul.

Femeie și bărbat cu jumătate de inimă în mână

Gemeni-Capricorn

Cuplul format din femeia Gemeni și bărbatul Capricorn a demonstrat de-a lungul timpului că, în ciuda diferențelor majore de temperament, relația poate rezista cu ajutorul dragostei. Cu toate acestea, se pare că anul 2019 le aduce sfârșitul relației, deoarece nativa își surprinde partenerul cu o altă femeie, lucru imposibil de uitat și de iertat.

Leu-Taur

Leoaicele sunt femei ambițioase, puternice și cu o determinare aparte, motiv pentru care acestea luptă până în pânzele albe pentru ceea ce-și doresc. În ciuda acestui fapt, se pare că partenerul de viață, bărbatul Taur, se satură de narcisismul femeii și pune punct relației, fără nicio urmă de regret.

Femeie care stă în pat cu spatele la bărbat

Scorpion-Rac

Firi total opuse, dar cu o voință extraordinară, cuplul format din Scorpion și Rac a depășit numeroase obstacole în 2018, dar anul acesta povestea lor de dragoste va lua sfârșit. Femeia Scorpion trece cu ușurință peste despărțire, deoarece știe că viața merge înainte indiferent de situație sau de starea de spirit.

Pești-Vărsător

Femeia Pești este una dintre cele mai geloase și posesive firi ale zodiacului, motiv pentru care are parte doar de relații dificile și de scurtă durată. Sătul de crizele de gelozie și ușor paranoice ale iubitei, bărbatul Vărsător pune punct relației fără remușcări.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.