Horoscop
Înapoi la

2020, anul celor mai șocante despărțiri! 4 cupluri își spun ADIO pentru totdeauna

2020, anul celor mai șocante despărțiri! 4 cupluri își spun ADIO pentru totdeauna

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Este normal să ne întrebăm constant, curioși, dar și cu oarecare teamă, ce o să ne mai aducă viitorul. Și avem dreptate să fim puțin neliniștiți, dacă privim la configurațiile planetare din lunile următoare, ce anunță schimbări  în viața multor zodii. 

Între eclipsa parțială de Soare care va avea loc pe 21 iunie și conjuncția rară a lui Jupiter cu Saturn din 21 decembrie se petrec tot felul de evenimente importante, care ne influențează întreaga existență. Dragostea este unul dintre domeniile cele mai afectate, în special în ceea ce privește patru cupluri din zodiac care își vor spune adio în 2020. Numărul mare de planete retrograde face ca luna august să fie un moment de cumpănă pentru unele semne, mai ales după data de 15 când Uranus, aducătorul de haos, va intra în tranziție retrogradă în Taur. 

despartire

 

Cupluri zodiacale care își spun adio în 2020

Gemenii și Săgetătorul

Incompatibilitatea zodiacală va începe să-și spună cuvântul mai ales după 18 iunie, când Mercur, protectorul Gemenilor va intra în mișcare retrogradă. Pe câtă vreme Jupiter, planeta tutelară a Săgetătorului, este retrograd până în septembrie, Mercur se va afla în mișcare inversă aparentă până pe 12 iulie, în semnul Racului. Acest lucru, supraadăugat peste incompatibilitatea dintre cele două semne, va provoca furtuni greu de gestionat și va duce la decizii radicale. Se adaugă și faptul că atât Gemenii, cât și Săgetătorul sunt semne destul de nestatornice și independente, care fug de angajamentele de lungă durată. Indecizia Gemenilor legată de trecerea la un nou nivel al relației (logodnă, căsătorie) îi va da apă la moară aventurosului Săgetător, care se va retrage încet-încet din relație. La următoarea mișcare retrogradă a lui Mercur, între 14 octombrie și 3 noiembrie, deja lucurile vor fi încheiate în acest cuplu dificil, iar partenerii își vor spune adio pentru totdeauna. 

Leul și Scorpionul

Sunt două semne la fel de incompatibile, ca focul și apa care le reprezintă. Ruptura dintre ele va porni de la chestiuni de principiu și mici infidelități, ajungând în final să fie ireparabilă. Leul nu se simte suficient de apreciat și are senzația că Scorpionul îl manipulează. La rândul său, acest semn acvatic, secretos și resentimental, nu poate suporta orgoliul exagerat al Leului și egocentrismul său. Pe cât de mult își dorește Leul să fie în lumina reflectoarelor, pe atât de ascuns, acționând din umbră este Scorpionul. În plus, Leul este dornic de admiratori și cade ușor în capcanele seducției, iar Scorpionul caută întotdeauna senzații tari și experiențe erotice noi. Încrederea dintre cele două semne se va eroda, mai ales începând cu 9 septembrie, când Marte, protectorul Scorpionului, își începe mișcarea retrogradă, făcându-i pe nativii Scorpion mai impulsivi și iraționali ca oricând. Data de 13 octombrie când Soarele, astrul tutelar al Leului va fi în opoziție cu Marte ar putea fi momentul nefast, în care Leul și Scorpionul vor decide să meargă fiecare pe propriul drum. 

neintelegere

Fecioara și Vărsătorul

Ce are în comun pragmatica și raționala Fecioară cu Vărsătorul idealist și non-conformist? Nu prea multe, s-ar părea, iar această nepotrivire de caractere va face ca cele două zodii să înceteze să mai formeze un cuplu în 2020. Analitică și organizată, Fecioara vrea să facă un plan pentru orice, iar Vărsătorul se va simți din ce în ce mai limitat în visele și fanteziile sale de standardele prea înalte și atitudinea prea critică a Fecioarei. Micile detalii care nu funcționează în relația dintre Fecioară și Vărsător vor deveni tot mai pronunțate în ochii amândurora, mai ales că Fecioara nu pierde nici o ocazie să le menționeze. Cei doi vor începe să petreacă tot mai mult timp separați unul de celălat, refugiindu-se în hobby-uri și grupuri diferite de prieteni, până când sentimentul de înstrăinare va deveni acut. Retrogradările lui Mercur din iunie-iulie și octombrie-noiembrie vor face ca Fecioara să fie din ce în ce mai intransigentă, iar Vărsătorul să devină tot mai însingurat. Pe de altă parte, Uranus, protectorul Vărsătorului, va intra în mișcare retrogradă de pe 15 august în Taur, destabilizându-l total pe sensibilul Vărsător și determinându-l să fugă din acest cuplu sufocant. 

cuplu mare

Capricornul și Peștii

Pe cât de rezervat și rațional este Capricornul, pe atât de expansivi și emoționali sunt Peștii, ceea ce face ca între voi să se nască o prăpastie din ce în ce mai mare de-a lungul timpului. Nativii Pești au nevoie de persoane la fel de afectuoase și expresive, în vreme ce Capricornul își arată cu greu sentimentele și respinge vehement orice dependență. Peștii tind să se agațe de partener, iar Capricornul nu suportă să-i fie încălcat spațiul personal. În plus, Capricornul este serios și are o gândire profundă și pragmatică, în vreme ce Peștii sunt copilăroși și evadează adesea pe tărâmurile fanteziei. Toate aceste diferențe vor deveni greu de suportat pentru ambele semne în 2020, de aceea relația dintre Pești și Capricorn ar putea să se încheie anul acesta. Saturn, planeta Capricornului este în mișcare retrogradă până pe 29 septembrie, făcându-l pe protejatul său mai retras și mai calculat ca oricând. Pe de altă parte Neptul, reprezentantul Peștilor este retrograd chiar în acest semn până pe 29 noiembrie, amplificând trăsăturile emoționale ale Peștilor. Toamna lui 2020 va fi un moment de cumpănă pentru cuplul Capricorn-Pești, care și-ar putea încheia relația pentru totdeauna. 

Surse foto: IStock, Pexels, Unsplash

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.